Консолідуючи світовий досвід — у грудні Сергій Байдо виступить на двох міжнародних форумах

Зараз проходить одне з найцікавіших і значущих подій в області малоінвазивної хірургії — IV Московський міжнародний фестиваль ендоскопії та хірургії. У форумі беруть участь провідні фахівці в ендоскопії та хірургії з Нідерландів, Німеччини, Росії, Чехії, Великобританії та інших країн.

В рамках фестивалю відомий європейський хірург і експерт, заступник головного лікаря з хірургічної роботи LISOD Сергій Байдо проведе дві показові лапароскопічні операції з прямою трансляцією в конференц-залі. Після закінчення операцій Сергій Байдо візьме участь у секції «Питання до експерта»: відбудеться обговорення ходу операцій з кращими світовими і російськими професіоналами.

8 грудня заступник головного лікаря з хірургічної роботи LISOD виступить із доповіддю «Мої університети — від студента до сучасного хірурга-онколога» на засіданні, яке так і називається «Як сьогодні стати кращим хірургом?» Провідний хірург Лікарні ізраїльської онкології розповість колегам про свій шлях до тієї унікальної майстерності, яка сьогодні дозволяє йому проводити великі онкологічні операції щадним лапароскопічним методом.

А 9 грудня Сергія Байдо вже чекають у Києві на конференції «Нове обличчя гінекологічної хірургії». Цей масштабний міжнародний форум вже 7-й раз збирає найкращих фахівців з України, Франції, Швейцарії, Грузії, Іспанії, Італії. Хірургічне лікування ендометріозу і проблеми онкології — ключові теми конференції, під час якої Сергій Байдо проведе відео-презентацію лапароскопічної операції.

Ділитися своїм умінням в рамках «живий хірургії» стало звичною практикою для провідних фахівців LISOD. Їх участь в міжнародних форумах — це, в першу чергу, прагнення розширити власні знання і знання колег, щоб передовий світовий досвід повертався до пацієнтів новими ефективними і малотравматичними методами оперативного лікування.

VII міжнародна конференція «Нове обличчя гінекологічної хірургії 2016» пройде 8-9 грудня. Місце проведення: м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6, конференц-зал готелю «Космополіт».

Інші новини