Кіото: традиції плюс нововведення

Працювати у вихідні можна продуктивно і із задоволенням! Особливо, якщо навколо зібралися однодумці.

У минулі суботу та неділю в гарному історичному місті Кіото відбулася 17-а зустріч Міжнародного товариства із гінекологічного раку — IGCS 2018. За традицією попередніх зустрічей на заході обговорювалися останні досягнення медицини і міжнародні дослідження у сфері онкогінекології. Програмою IGCS 2018 охоплена інформація, що стосується інноваційних розробок в хірургії, хіміотерапії, променевій терапії. Проводилися дискусії щодо психосоціальних, соціально-економічних і сексуальних аспектів лікування гінекологічних онкологічних захворювань, а також з паліативної допомоги та догляду.

На IGCS 2018 приїхали онкогінекологи з усього світу, щоб розповісти про свій досвід і узяти участь в обговореннях та доповідях. Делегація Лікарні LISOD представила на зустрічі стендову доповідь про лапароскопічне лікування ушкоджень сечовивідних шляхів під час лапароскопічної радикальної гістеректомії при раку шийки матки.

Організатори заходу впевнені, що можливість обмінюватися ідеями дуже важлива. Крім того, такі зустрічі дозволяють сформувати нові і підтримувати існуючі зв'язки у медичному середовищі, а це також сприяє розширенню обріїв і знань.

Напевно, невипадково організатори обрали місцем проведення Кіото. Це стародавнє місто, яке понад тисячу років зберігає традиції японської культури. При цьому воно відкрите до інновацій, тут функціонують ультрасучасні університети й дослідницькі центри. Так і в медицині важливо поєднувати традиційне лікування, що вже довело свою ефективність, із новими можливостями, з останніми досягненнями. Все це важливі і серйозні кроки в перемозі над раком.

Кіото: традиції плюс нововведення,фотогалерея (3 фото)

Інші новини