Як отримати консультацію онколога під час карантину?

Нині весь світ зосереджено спостерігає за тим, як планетою крокує пандемія коронавірусу. Мийте руки, дотримуйтесь дистанції до інших людей, залишайтеся вдома — головні рекомендації, що звучать звідусіль. Проте в цей складний період не всі можуть спокійно сидіти і чекати, поки життя повернеться до звичного темпу. Люди, у яких діагностовані онкологічні захворювання, просто не мають такого часу, адже рак не йде на карантин.

До вже звичних запитань, що постають перед нашими пацієнтами, додаються й інші. Чи працює лікарня? Наскільки безпечно перебувати в медичному закладі? Чи виконують зараз операції? Як порадитись з лікарем і не наражатись на ризик зараження коронавірусом?

 Лікарі LISOD розуміють, як важливо пацієнтам вчасно отримати онкологічну допомогу у повному обсязі. Від цього залежить і те, скільки проживе людина, і те, як вона житиме. Досягти ремісії, узяти хворобу під контроль, значно продовжити життя пацієнта і водночас забезпечити хорошу його якість можливо, проте звернення до лікарні має бути своєчасним. А якщо відкласти хіміотерапію чи операцію на кілька місяців, може бути занадто пізно і пацієнт не матиме шансів на одужання. Саме тому, незважаючи на карантин, лікарня LISOD працює і надає пацієнтам можливість подолати хворобу не менш серйозну, ніж коронавірус.

 Консультація — перший крок пацієнта із онкологічним діагнозом. Це можливість отримати рекомендації лікарів і відповіді на всі важливі запитання, розібратися в проблемах, визначити тактику подальших дій. Нині LISOD пропонує кілька різновидів консультаційної допомоги.

 По-перше, це консультація і огляд в лікарні у клінічного онколога чи онкогінеколога. Прийом в LISOD проводять відомі у світі фахівці — ізраїльський клінічний онколог, променевий терапевт, керівник напрямків клінічної онкології і променевої терапії LISOD Цві Бернштейн і провідний онкогінеколог, хірург професор Алла Вінницька. Працівники Контакт-центру і особисті адміністратори за телефоном надають вичерпні відповіді на всі організаційні запитання, що стосуються запису на консультацію, підготовки до візиту, приїзду в лікарню, транспортного сполучення, супроводу тощо. У лікарні запроваджено суворий санітарно-протиепідемічний режим, ретельно контролюється стан здоров’я відвідувачів і персоналу. Загрози зараження коронавірусом у лікарні немає.

 По-друге, кожен пацієнт може отримати повноцінну консультацію онкологів за допомогою Viber, Zoom, Skype. Формат дистанційної консультації дозволяє спілкуватися з лікарем “вживу” — бачити його на екрані, задавати питання, записувати відповіді, уточнювати деталі тощо. Лікар заздалегідь отримує усю медичну документацію пацієнта і може прокоментувати результати аналізів і обстежень, надати рекомендації по лікуванню. Що важливо — пацієнт отримує таку консультацію оперативно, не витрачає час і гроші на дорогу до лікарні, не піддається ризику інфекційних захворювань. У нинішніх реаліях дистанційна консультація — це найбезпечніша і найшвидша можливість почути думку онколога.

 Лікарі LISOD готові прийти на допомогу усім пацієнтам, що потребують невідкладного лікування, у тому числі хірургічного. Не відкладайте важливі питання на потім — до закінчення карантину, щоб не було занадто пізно для їх розв’язання. Зверніться в LISOD уже сьогодні — і отримайте якісну онкологічну допомогу відповідно до рекомендацій міжнародних протоколів.

Запис на консультацію і детальна інформація за телефонами:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

 

Інші новини