Гість LISOD німецький пластичний хірург Крістоф Андреє розповість про свій досвід проведення симетрізуючих операцій молочних залоз

23 лютого в LISOD прибуває Крістоф Андреє — відомий в Європі і в світі пластичний хірург з Німеччини. Доктор Андреє  розповість керівнику Центру сучасної мамології LISOD Андрію Жигуліну про свій унікальний досвід проведення сімметрізуючих операцій пацієнткам, які раніше перенесли хірургічне лікування раку грудей з реконструкцією молочної залози.

Крістоф Андреє керує відділенням пластичної та естетичної хірургії клініки Сана в Дюссельдорфі, є чинним членом німецьких, європейських і світових хірургічних асоціацій, головою Міжнародного симпозіуму з молочної залози. Нагороджений спеціальною премією за дослідні роботи в Гарвардській медичній школі, Бостон, США.

Володіє широким спектром методів пластичної хірургії молочних залоз: естетична хірургія грудей, реконструктивна пластика, відновна хірургія після видалення грудей, корекція вроджених або придбаних деформацій, реконструкція з використанням імплантатів і т.д. Має колосальний досвід проведення симетрізуючих операцій на молочних залозах.

Саме таких втручань, що відновлюють гармонію і в зовнішньому вигляді, і в емоційному стані, потребують жінки, які вже пройшли лікування від пухлини грудей. Адже рак молочних залоз — це одна з найгостріших проблем світової медицини не тільки в плані онкологічного результату лікування, але і естетичних моментів, з якими пов'язані серйозні страхи і переживання пацієнток.

Андрій Жигулін пояснює: «Завдяки симетрізуючій операції і здорова молочна залоза, і та, що була раніше оперованою, набувають однаковий розмір і однаково красиву форму. Таким чином, проводячи хірургічне лікування, ми не просто за будь-яку ціну рятуємо жінку, а зберігаємо її привабливість, і, як наслідок, душевний спокій, якість життя».

Крістоф Андреє знаходитиметься в Лікарні ізраїльської онкології 24 - 25 лютого. Надалі керівник Центру сучасної мамології LISOD поділиться унікальним досвідом з українськими колегами.

Інші новини