Ендометріоз, генітальний пролапс, гінекологічний рак

Одеса влітку радо зустрічає не тільки курортників, що нарешті вирушили до моря, але й справжніх професіоналів, які приїхали обговорити дуже серйозні теми. За час локдаунів і карантинів фахівці вже звикли всі заходи відвідувати онлайн, але живе спілкування нічим не заміниш! Радість від безпосередніх зустрічей, емоції аудиторії, блиск в очах — усього цього було вдосталь на щойно завершеній Національній конференції з міжнародною участю «Ендометріоз, генітальний пролапс, гінекологічний рак».

Обговорювалися важливі та актуальні теми: кровотечі в акушерстві й гінекології, лікування різноманітних гінекологічних захворювань (міома матки, генітальний пролапс, ендометріоз, гіперпластичні процеси, рак тіла матки, рак яєчників тощо), техніки оперативних втручань і т.д. Експертами заходу стали відомі іноземні фахівці з Німеччини, Польщі, Румунії, Португалії, Вірменії, Угорщини, а також найкращі українські лікарі у напрямку гінекології, онкогінекології, хірургії тощо. Приємно відзначити, що серед них були і спеціалісти LISOD.

Провідний онкогінеколог, хірург, головний лікар Лікарні ізраїльської онкології LISOD, доктор медичних наук, професор Алла Вінницька виступила з доповіддю «Тактика персоналізованого лікування в 1-й лінії терапії розповсюдженого раку яєчників». Онколог, хірург, заступник головного лікаря LISOD з хірургічної роботи, кандидат медичних наук Сергій Байдо представив відеопрезентацію «Випадок аденокарциноми в ретроцервікальному ендометріозі», а також провів лапароскопічну операцію при раку тіла матки (пангістеректомія з двобічною тазовою лімфаденектомією). Це була жива хірургія: із операційної велася пряма трансляція — і учасники конференції мали змогу в деталях побачити весь процес втручання.

Фахівці LISOD мають багаторічний досвід лікування багатьох онкологічних захворювань. Сучасне обладнання, знання лікарів і унікальні методики — важливі складові, що дозволяють братися за найскладніші клінічні випадки і досягати запланованих результатів. Пишаємося, що наші спеціалісти завжди охоче діляться з колегами своїми напрацюваннями, кейсами та ідеями, адже їхня мета — не тільки надавати якісну допомогу пацієнтам, але й сприяти розвитку медичної сфери і вдосконалювати лікування раку в Україні!

Записатися на консультацію до Алли Вінницької та Сергія Байдо можна в Контакт-центрі лікарні за номерами:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини