Експертна ендоскопія — запобігаємо раку і лікуємо без скальпеля!

Ендоскопію часто вважають лише методом діагностики. Проте досвід фахівців LISOD доводить: це сучасний інструмент, який дозволяє запобігти появі раку, виявити пухлину на ранній стадії, а також видалити її , зберігаючи високу якість життя пацієнта.

Про можливості ендоскопічних технік будемо говорити в березневому випуску авторського проєкту нашої лікарні — LISOD-онлайн!

Експерт трансляції

Вадим Корпяк — хірург, ендоскопіст, завідувач відділення діагностичної та інтервенційної ендоскопії LISOD. Член Європейського товариства з гастроінтестинальної ендоскопії (ESGE), представник комітету ESGE з поліпшення якості колоноскопії.

Лікар має величезний досвід проведення різноманітних ендоскопічних процедур, включно з найскладнішими малоінвазивними операціями. На майстер-класи до Вадима Степановича з’їжджаються колеги з усіх куточків України! А ще він постійний учасник численних конференцій, де залюбки ділиться досвідом проведення навіть унікальних втручань.

Якщо ви маєте запитання до спеціаліста щодо проведення будь-яких ендоскопічних процедур (скринінги, діагностика, лікування), надсилайте їх нам. І отримайте відповідь. Безоплатно!

Як взяти участь у випуску LISOD-онлайн?

Алгоритм дій:

1. Ви відправляєте нам запитання на електронну пошту [email protected] з поміткою “Запитання для LISOD-онлайн”. Коротко описуєте ситуацію. Уточнюєте, що саме вас цікавить.

2. Ми записуємо відео з відповідями лікаря на всі отримані запитання.

3. Ви дивитесь відео на сторінках LISOD (Facebook,Instagram, YouTube, lisod.ua) і слухаєте рекомендації фахівця. Щоб не пропустити відео з ефіром, відстежуйте нові дописи.

Зверніть увагу!

До участі в цьому ефірі приймаються запитання, що стосуються ендоскопічних процедур (скринінгові обстеження, ендоскопічна діагностика, ендоскопічні втручання). Ми не зможемо розглянути запитання, які не стосуються теми ефіру.

! Відповіді у проєкті LISOD-онлайн надаються безоплатно.

Запитання приймаємо лише протягом кількох найближчих днів!

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає пацієнтам отримати важливу інформацію від провідних лікарів. Безоплатно і без приїзду в лікарню.

Експерт трансляції розглядає кожне запитання і окреслює, як варто діяти для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Скористайтеся нагодою почути думку одного з найкращих українських фахівців!

Інші новини