До уваги практикуючих лікарів!

Реєструйтеся на конференцію! Нудьгувати не доведеться!

Онкологічна наука в останні роки розвивається семимильними кроками, лікування раку все більше вдосконалюється, і у медиків усього світу з'являються нові можливості, завдяки яким можна допомагати пацієнтам. Для кожного клінічного випадку можна підібрати унікальне лікування, яке дасть найкращий результат.

Як практикуючому лікарю не пропустити нічого важливого і бути в курсі останніх тенденцій? Наша відповідь така: потрібно відвідувати найважливіші заходи України та світу, присвячені лікуванню раку.

І ось головна новина!

Відкрита реєстрація на Конференцію «Інтеграція сучасної променевої терапії і нових системних методів у персоналізованому лікуванні раку». Захід буде присвячений останнім досягненням і новим горизонтам у лікуванні онкологічних захворювань; буде розглянута роль фізіологічної візуалізації в лікуванні, а також будуть представлені складні випадки. Будемо раді поділитися досвідом із провідними фахівцями України, які займаються діагностикою та лікуванням раку.

Де і коли?

25 січня 2019 року в Одесі.

Організатори

Лікарня ізраїльської онкології LISOD і Медичний будинок Odrex.

Спікери

З доповідями виступлять іноземні та українські експерти, в тому числі професор Ейнат Евен-Сапір — завідуюча відділенням ядерної медицини медичного центру ім. Сураскі (Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль), світовий експерт в ядерній медицині; професор Авраам Кутен — професор факультету медицини Ізраїльського інституту технологій (Хайфа, Ізраїль); професор Алла Вінницька — головний лікар Лікарні ізраїльської онкології LISOD.

Офіційний сайт конференції:

https://www.lissod.com.ua/conference_Odessa/

Зверніть увагу: взяти участь у заході можуть тільки практикуючі лікарі.

Щоб стати учасником, необхідно пройти реєстрацію на сайті та сплатити реєстраційний внесок (500 грн).

Інші новини