До уваги пацієнтів лікарні LISOD!

У зв'язку з пандемією коронавірусу COVID - 19 Лікарня ізраїльської онкології LISOD працює в умовах карантину. Запроваджені жорсткі санітарно-гігієнічні заходи для захисту пацієнтів і медичного персоналу від інфекційних захворювань.

Важливо!

Консультаційний прийом клінічних онкологів здійснюється за звичайним графіком. Проводяться діагностичні та лікувальні процедури.

Водночас ми значно посилюємо контроль за станом здоров’я пацієнтів і обов’язково проводимо термометрію. Особи, що мають ознаки гострих респіраторно-вірусних інфекцій, на територію лікарні не допускаються.

Звертаємо увагу, що вхід на територію лікарні в будні дні з 8:00 до 17:30 здійснюється виключно через санітарно-пропускний пункт для пацієнтів. Після 17:30 у будні, а також у вихідні та святкові дні пацієнти входять на територію лікарні через санпропускник персоналу.

Разом із пацієнтом може увійти одна особа, що його супроводжує — водночас і в пацієнта, і у відвідувача повинні бути негативні результати тесту на коронавірус (ПЛР або антиген).

Тест на антиген COVID-19 проводиться перед входом на територію лікарні в той же день у таких випадках:

- Усім первинним і вторинним пацієнтам, які прибувають на амбулаторний прийом.

- Особам, які супроводжують пацієнтів на амбулаторний прийом.

- Госпіталізація в хіміотерапевтичне відділення.

- Перед початком і під час проходження променевої терапії (кожні 7 днів).

- Перед брахітерапією.

- Перед госпіталізацією в хірургічне відділення на планову операцію або діагностичні медичні втручання.

- Пацієнтам, госпіталізованим в ургентному порядку в ізолятор.

- Особам, яким за погодженням керівництва і відділення дозволяється перебувати на постійній основі з госпіталізованим пацієнтом.

- Перед проведенням планових ендоскопічних втручань.

- Особам, яким за погодженням керівництва і відділення дозволяється відвідати госпіталізованого пацієнта.

- Усім пацієнтам, які прибули на радіодіагностику.

Важливі кроки, які можуть значно знизити ризики зараження:

* Регулярно та ретельно мийте руки звичайним милом та теплою водою, а також використовуйте миючі засоби на основі спирту, особливо:

-  при контакті з іншими людьми;

- перед їжею або торканням обличчя;

- після користування туалетом;

- при поверненні додому;

* Дотримуйтесь гігієни дихання: прикривайте рот і ніс зігнутим ліктем або серветкою при кашлі та чханні. Після цього потрібно негайно викинути використану серветку та помити руки;

* Не торкайтесь немитими руками очей, носа та рота, оскільки це може перенести вірус із поверхонь;

* Очищуйте та дезінфікуйте предмети та поверхні, яких часто торкаєтесь;

* Дотримуйтесь соціальної дистанції за межами домашнього середовища, залишаючи принаймні один метр відстані між собою та іншими людьми, особливо з тими, хто кашляє, чхає або має інші ознаки захворювання;

* По можливості уникайте подорожей, публічних заходів або масових зібрань, які можуть призвести до контакту з великою кількістю людей, серед яких, імовірно, можуть бути й заражені коронавірусом;

* Переконайтесь у тому, що відвідувачі знають, що люди у Вашому стані більш вразливі до інфекції, і люб'язно попросить їх не відвідувати Вас, якщо вони мають такі симптоми захворювання, як висока температура, кашель, нежить, головний біль тощо;

* Обмежте прямий контакт із людьми, які повернулись до України протягом останніх 14 днів із регіонів та країн, де вирує коронавірусна інфекція. Уникайте подорожей до регіонів країн, де поширена коронавірусна інфекція.

 Радимо Вам між циклами лікування залишатися вдома.

Якщо ви відчуваєте симптоми застуди, не наражайте на небезпеку себе і інших людей, залишайтеся вдома. Якщо виникає потреба, звертайтеся до лікуючого лікаря за рекомендаціями.

 

Детальна інформація і запис на прийом у LISOD за телефонами:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

 

 

Інші новини