До уваги наших пацієнтів!

У зв’язку із загрозою поширення на території України коронавірусу COVID-19 з 12 березня у LISOD запроваджено карантин, але ми продовжуємо надавати  медичні послуги у повному обсязі. Консультаційний прийом клінічних онкологів здійснюється за звичайним графіком. Проводяться діагностичні та лікувальні процедури.

Зважаючи на ситуацію і задля комфорту наших пацієнтів, в LISOD введено додаткові заходи:

! Суворий санітарно-протиепідемічний режим: проводиться  комплекс організаційних, санітарно-профілактичних, гігієнічних та протиепідемічних заходів. Для наших пацієнтів безпосередньої загрози зараження небезпечним коронавірусом у лікарні немає! Безпека кожного нашого пацієнта і співробітника – перш за все!

! Враховуючи обмеження прийому пацієнтів, наші лікарі розширюють графіки онлайн-роз'яснень. При виникненні будь-яких питань стосовно стану вашого здоров'я,  можна звернутися  за дистанційною консультацією на Viber, Zoom, Skype.   Дистанційна консультація за допомогою відеозв’язку — це можливість отримати коментарі до результатів обстежень, визначення подальшої тактики лікування, рекомендації з прийому препаратів — детально і не виходячи з дому.

! Пацієнтам, які потребують візиту до Лікарні, персональні адміністратори допоможуть  узгодити  із лікарським складом індивідуальні графіки контрольних досліджень і прийомів.

! Працівники Контакт-центру дадуть вичерпні відповіді  на всі організаційні питання щодо  підготовки візиту, транспортного сполучення і супроводу.

Бережіть себе та своїх близьких — дотримуйтесь рекомендацій щодо індивідуальних заходів захисту!  І  будьте здорові!

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини