До Міжнародного дня боротьби з раком грудей в прямий ефір виходить мамологічна команда LISOD

Чи можна попередити рак грудей? Що робити, якщо в родині хворіли мама чи бабуся? Як лікують сьогодні рак грудей? Чи відповідає ваше лікування світовим стандартам онкології? Що таке скринінг молочних залоз? Які обстеження і в якому віці необхідно проходити? Чому не треба боятися хірургічного лікування? Як сучасна хірургія зберігає жіночу красу?

Щоб отримати відповіді на ці та багато інших питань, заходьте 14 жовтня в 11:00 на сайт  сайт LISOD  або на нашу сторінку в Facebook!

Протягом двох годин в прямому ефірі з вами будуть спілкуватися провідні фахівці Центру сучасної мамології LISOD — лікарі з величезним досвідом діагностики і лікування захворювань молочних залоз.

Центр сучасної мамології LISOD діє з 2010 року. У 2012 році отримав міжнародне визнання: зареєстрований в мережі Breast centers network. Робота Центру організована згідно кращим європейським стандартам, що щорічно підтверджують сертифікати відповідності.

Хто відповість на ваші запитання?

• Керівник Центру, видатний хірург-мамолог Андрій Жигулін.

• Відомий ізраїльський клінічний онколог Цві Бернштейн.

• Провідний спеціаліст з діагностики раку молочних залоз, лікар-рентгенолог Дар'я Вінницька.

 

Надсилайте питання на e-mail [email protected], пишіть на сторінці LISOD в Facebook.

За сім виходів проекту «LISOD онлайн» сотні українців вже отримали професійні відповіді на свої питання. Скористайтеся можливістю і ви.

Важливо. Лікарі LISOD готові відповісти на всі питання і внести ясність у ваші подальші дії. Однак дистанційно неможливо вилікувати жодне захворювання. Рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів лікар може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном  0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини