ДЕНЬ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЙ. ФАХІВЦІ LISOD – ПРО АКТУАЛЬНІ МЕДИЧНІ ПРОБЛЕМИ.

9 вересня 2011 року в інформаційному агентстві «РБК-Україна» та на медичному порталі «LIKAR.INFO» відбулися відеоконференції за участю провідних спеціалістів клініки LISOD.

Тема конференції в РБК-Україна: «Профілактика, діагностика та лікування онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту».

Клінічний онколог лікарні LISOD Ігор Реут розповів слухачам про методи ранньої діагностики таких форм раку, про лікування та можливу профілактику, про те, як можна зменшити ризик хвороби, збалансувавши раціон харчування. Досвідчений ізраїльський лікар відповів на питання щодо передракових захворювань, симптомів та факторів ризику.

Водночас на порталі «LIKAR.INFO» обговорювалася актуальна тема, присвячена хірургічному лікуванню ожиріння. Заступник головного лікаря LISOD з хірургічної роботи Сергій Байдо говорив про ожиріння як про серйозну проблему сучасності, і про ті випадки, коли хірургічний метод може стати кращою альтернативою дієтам.

Надмірна вага, ожиріння – це не лише естетична та медична проблема, а й соціальна. Епідемія зайвої ваги поширюється світом і стає справжнім лихом, насамперед, у промислово розвинених державах із високим рівнем життя. В Україні, незважаючи на те, що рівень життя нижчий, ніж у країнах старої Європи та США, у багатьох людей спостерігаються симптоми захворювання. Гіподинамія, погана екологія, стреси, висококалорійне харчування іноді призводять до крайнього ступеня ожиріння. І в такій ситуації, коли не дають ефективних результатів ні модні дієти, ні відвідування фітнес-клубів, на допомогу приходить сучасна хірургія.

Сергій Байдо – фахівець, який досконало володіє методиками лапароскопічної хірургії, проводить найскладніші втручання без великих розрізів, позбавляючи пацієнтів від страждань та болю. Він виконує будь-які операції на органах черевної порожнини – як онкологічні, і неонкологічні, зокрема, і хірургічне лікування ожиріння.

У ході відеоконференції Сергій Байдо розповів про різні підходи до лікування хвороби, відповів на всі питання, пов'язані з полегшенням цієї недуги та супутніх захворювань.

Інші новини