Досконалість не має меж

Сьогодні, як і тисячі років тому, дороги з будь-якої країни ведуть до Риму — вічного міста, в якому все дихає історією. Але водночас тут хочеться говорити і думати про майбутнє, про перспективи і можливості. Протягом двох днів — 12 та 13 червня — Рим перетворився на місце особливої сили, завдяки якій кожна жінка може стати Венерою.

Римський симпозіум з хірургії молочної залози зібрав цього року понад 1200 слухачів із 45 країн світу, одним із учасників став онколог, хірург, завідуючий хірургічним відділенням LISOD Валентин Палиця. Він зазначив, що захід організований на найвищому рівні і відповідає задекларованим принципам — міжнародний, навчальний, інтенсивний, інтерактивний. «Порадував високий рівень доповідачів, — поділився Валентин Ярославович. — Дуже приємно те, що головний наголос зроблений на практичних рекомендаціях та відеопрезентаціях».

Довести красу жінки до досконалості — це головна мета хірургів, які зібралися на симпозіумі. Вони впевнені, що лікування раку молочної залози не повинно негативно позначатися на якості життя пацієнтки. Онкопластичні операції дозволяють подарувати жінці впевненість у власній неперевершеності і красі, а психологічний комфорт при цьому — важливий фактор для отримання успішного результату в перемозі над раком.

Лікарі Центру сучасної мамології LISOD завжди використовують будь-яку можливість, щоб дізнатися про нові технології та підходи в хірургічному лікуванні раку молочної залози. Симпозіуми, конференції, форуми — це зустрічі з колегами, які дарують натхнення і допомагають створити маленьке диво для кожної жінки, що звернулася до нас.

Запишіться на консультацію в LISOD:
0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;
+38-044-277-8-277 — щодня з 9.00 до 20.00.


Інші новини