Чому важливе раннє виявлення раку?

 Чи можна вилікувати рак? Так, тисячі людей щороку успішно перемагають захворювання. Але слід пам'ятати: лікування найбільш ефективне, коли рак виявлений на ранній стадії. Це важливий фактор, від якого залежить успішний прогноз.

 

Якщо діагноз поставлений до того, як пухлина стала занадто великою або поширилася на інші органи, її часто можна без проблем видалити або вилікувати. При наявності віддалених метастазів лікування стає більш складним і дороговартісним, при цьому шанси на повне одужання можуть бути не такими високими.

 Часто люди, підозрюючи у себе серйозне захворювання, відкладають візит до лікаря. Вони бояться почути погані новини і припускають, що лікування не допоможе, тому звертаються за допомогою тільки тоді, коли дуже сильно погіршується стан здоров'я.

 Не дозволяйте страху вирішувати за вас! За останні роки вдалося досягти серйозного прогресу в діагностиці та лікуванні онкологічних захворювань, смертність значно знизилася. Більше половини людей, у яких виявили онкологічне захворювання, зможуть прожити довше п'яти років.

 Якщо ви помітили, що організм поводиться якось незвично, обов'язково порадьтеся з лікарем. Може з'ясуватися, що хвороба легко лікується і вам нема про що хвилюватися. Якщо ж буде поставлений онкологічний діагноз, у ваших інтересах почати терапію якомога раніше. Це дасть можливість лікарям застосувати ефективні методи і препарати — і досягти хороших результатів.

 А ще краще — не чекати симптомів і проходити регулярні обстеження. У Лікарні ізраїльської онкології LISOD діють програми скринінгів, які довели свою ефективність і стали стандартом ранньої діагностики онкологічних захворювань. Обстеження проходять швидко, комфортно, безболісно і з високою точністю.

 Детальніше про скринінги можна прочитати на нашому сайті: https://www.lissod.com.ua/prevention/take-care/scrining-programs/

 Запишіться на консультацію або скринінг:

0 (800) 500-110 — безкоштовно по Україні;

+38 (044) 277-8-277.

Інші новини