Чекаємо запитання до клінічних онкологів!

Уже на початку лютого в ефір вийде наступний випуск авторського проєкту нашої лікарні — «LISOD-онлайн». Кожен, кого цікавить думка досвідченого онколога, може надіслати своє запитання. І отримати відповідь — безоплатно.

У підсумковому відео прозвучать відповіді лікарів та багато корисної інформації з приводу профілактики, діагностики та лікування злоякісних пухлин.

Гості ефіру

  • Андрій Саулов — клінічний онколог LISOD. Член Європейського товариства медичної онкології  (ESMO). Експерт у застосуванні найсучасніших препаратів — хімієтерапії, таргетної та імунотерапії. Супроводжує пацієнтів на всіх етапах лікування раку.
  • Максим Єрмаков — клінічний онколог LISOD. Член Європейського товариства медичної онкології (ESMO). Експерт у визначенні тактики лікування відповідно до рекомендацій міжнародних медичних протоколів. Займається індивідуальним підбором діагностики та скринінгових програм для раннього виявлення онкологічних захворювань.

Зверніть увагу!

До ефіру приймаємо запитання з приводу різноманітних злоякісних патологій — меланоми, пухлин шлунково-кишкового тракту, легень, молочних залоз, передміхурової залози, сечовивідної системи.

Але! Питанням онкогінекології, онкогематології, пухлинам голови і шиї будуть присвячені інші тематичні випуски. Цього разу вони не будуть розглядатись.

Як взяти участь?

  1. 1. Надішліть нам своє запитання. Це коротко описана ситуація, вік пацієнта, пройдене лікування. Що саме вас цікавить? Відправте лист на електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн» або напишіть повідомлення у наших соцмережах.
  2. 2. Через кілька днів отримайте відповідь у підсумковому відео на нашій сторінці. Відстежуйте нові дописи.

Запитання до ефіру приймаємо лише у кілька найближчих днів! Кількість запитань, що прозвучать в ефірі, обмежена.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає отримати інформацію пацієнтам із онкологічними хворобами та їхнім рідним. Експерти трансляції розглянуть кожне отримане запитання і окреслять, як діяти для отримання найкращих результатів.

Проте з огляду на обмежену інформацію, яку отримують лікарі в ефірі, їх рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Скористайтеся можливістю почути думку провідних спеціалістів LISOD!

Інші новини