Час — безцінний. Не відкладайте діагностику!

Під час карантину світ ніби завмер. Життя сповільнилось, більшість завдань відкладені “на потім” — на той час, коли епідемія коронавірусу нарешті залишиться в минулому. Та є справи, про які не варто забувати на місяць чи два, адже за цей час ситуація може змінитися не на краще.

Йдеться про діагностику онкологічних захворювань. Якщо погіршується самопочуття, якщо з’являються симптоми, що вказують на серйозні патології, то відкладати діагностику не можна! Будь-яка хвороба краще лікується на початковій стадії. І рак — не виняток! Що раніше діагностовано пухлину, то вищі шанси досягти успішного результату в лікуванні.

Лікарня ізраїльської онкології LISOD під час карантину працює. Проводиться діагностика і лікування у повному обсязі. Не варто хвилюватися, що під час карантину немає можливості пройти сучасні й інформативні дослідження. В LISOD здійснюються усі процедури, що дозволяють швидко встановити точний діагноз. Пацієнти можуть пройти КТ, УЗД, мамографію, виконати ендоскопічні обстеження.

Важливо й те, що у нас в лікарні можна пройти ПЕТ-КТ — дослідження, що дозволяє виявити більшість злоякісних пухлин — агресивні лімфоми, злоякісну меланому, рак порожнини рота, ротоглотки, гортані, кишечника, шлунку, підшлункової залози, шийки матки тощо. Водночас ПЕТ-КТ допомагає діагностувати не тільки первинний осередок пухлини, але й метастази. Завдяки цьому лікарі бачать повну картину поширення захворювання в організмі та можуть призначити правильне лікування. Дослідження застосовується для визначення стадії онкологічного захворювання, виявлення метастазів, оцінки ефективності лікування. ПЕТ-КТ в LISOD — це ще й дуже точна інтерпретація результатів. Наші лікарі проходили стажування в провідних клініках Ізраїлю, де дослідження ПЕТ-КТ є «золотим стандартом» діагностики.

В лікарні обладнана сучасна клінічна лабораторія, у якій з високою точністю проводяться різноманітні аналізи. Виконуються всі види біопсій, у тому числі кісткового мозку під обов’язковим знеболенням. Крім того, як і раніше, усі гістологічні дослідження ми проводимо у провідній лабораторії в Німеччині — це дозволяє отримати повну інформацію про конкретну хворобу та її особливості, переконатися у правильності діагнозу і призначити ефективне лікування.

 Запишіться на обстеження і не втрачайте дорогоцінний час:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини