Сергій Приндюк поділився унікальним досвідом LISOD на Міжнародній Науково-практичній конференції

Міжнародна Науково-практична конференція, як завжди, зібрала провідних науковців та фахівців з США, Західної Європи, України, Білорусі, Грузії, Азербайджану, тощо. Лікарі ділились останніми досягненнями в онкоурології, пластичній та реконструктивній урології, а також у скринінгу, ранній діагностиці та профілактиці онкоурологічних захворювань.

Провідний хірург-уролог LISOD Сергій Приндюк представив на розгляд колег дві доповіді: «Вивчення впливу карбоксиперитонеуму на швидкість клубочкової фільтрації при лапароскопічних операціях на нирках» та «Досвід LISOD лапароскопічної тромбектомії при нирково-клітинному раку, ускладненому тромбозом нижньої порожнистої вени». Друга доповідь, викликала особливе зацікавлення міжнародних фахівців, адже розглядалась перша лапароскопічна тумортромбектомія, виконана на теренах України.

Фахівці LISOD завжди готові поділитися досвідом з колегами. Ми організуємо українські та міжнародні конференції, семінари та майте-класи беремо участь у найвизначніших професійних подіях. Ми готові передавати та переймати передовий досвід. Адже тільки спільні зусилля провідних міжнародних онкологів приведуть до перемоги над раком, а отже – до мільйонів збережених життів в усьому світі.

Інші новини