Сергій Байдо представив колегам ексклюзивний для України досвід лапароскопії на найбільшому хірургічному конгресі в Києві

У Національному музейному комплексі «Мистецький арсенал» проходить подія дійсно світового масштабу. Київський міжнародний хірургічний конгрес зібрав кращих з кращих — об'єднав фахівців зі світовим ім'ям з невідкладної, загальної та військової хірургії.

Вперше учасниками цього масштабного медичного форуму України стали зарубіжні хірурги-практики найвищого рівня. Вони зустрілися на Конгресі, щоб обмінятися досвідом.

Серед почесних гостей Конгресу заступник міністра охорони здоров'я України Олександр Лінчевський, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Корея в Україні Й. В. Лі Янг Гу, директор Міжнародного центру медицини, заступник директора Центру трансплантації органів, головний лікар відділу хірургії в лікарні "Мьонг-джі" Джонг Хун Лі (Республіка Корея).

Виступити на Конгресі в якості почесного спікера отримав запрошення і провідний хірург LISOD, унікальний фахівець в області лапароскопічних операцій Сергій Байдо. Відомий в Європі і в Україні лікар був в числі основних доповідачів разом з експертами з 12 країн світу.

Досвід Лікарні ізраїльської онкології Сергій Байдо представив на секції «Хірургія органів малого таза. Планова і невідкладна хірургія ». Провідному хірургу LISOD було чим поділитися з колегами. Адже в 100 відсотках випадків операції при раку тіла матки, рак шийки матки (як радикальні, так і зі збереженням репродуктивної функції жінки в початкових стадіях хвороби), при раку яєчників Сергій Байдо проводить малотравматичним лапароскопічним методом, незалежно від обсягу.

Досвід, представлений Сергієм Байдо, дійсно унікальний для України. Все, про що доктор розповів колегам, є доступнім для пацієнтів LISOD. Кожна людина, яка потребує хірургічного лікування, може отримати в Лікарні ізраїльської онкології допомогу на світовому рівні. 99% всіх операцій у нас проводять щадним лапароскопічним методом.

Сергій Байдо представив колегам ексклюзивний для України досвід лапароскопії на найбільшому хірургічному конгресі в Києві,фотогалерея (5 фото)

Інші новини