БУС 2019: тренди для анестезіологів

Днями в Києві відбулася найбільш масштабна подія у сфері анестезіології — одинадцятий Британо-український симпозіум «Інноваційні технології та методики в анестезіології та інтенсивній терапії». Серед спікерів — 15 іноземних експертів, що приїхали із США, Великої Британії, Франції, Туреччини. Учасниками заходу стали понад 500 українських лікарів з усіх куточків України, у тому числі — фахівці Лікарні ізраїльської онкології LISOD.

Головні теми, що розглядалися на симпозіумі, — періопераційний менеджмент, мультимодальна анестезія, лікування масивних кровотеч, респіраторна підтримка. Обговорювалися сучасні підходи до інтенсивної терапії критичних станів, новітні аспекти нейроінтенсивної терапії і особливості інфузійної терапії та клінічного харчування. Крім того, проводилися воркшопи і аналізувалися складні клінічні випадки.

«Я переконаний, що БУС — це один з небагатьох українських форумів, який потрібно відвідувати з метою навчання, — поділився враженнями анестезіолог-реаніматолог, завідуючий відділенням анестезіології і реанімації LISOD Володимир Жук. — Цього року в симпозіумі взяли участь усі лікарі нашого відділення — звісно, по мірі можливості, хоча б на день. Виходячи з інформації, яку ми почули, зрозуміли, що ми у LISOD усе робимо правильно — використовуємо ті ж сучасні підходи, що зараз вважаються найкращими в США, Німеччині, Великій Британії».

А нам приємно відзначити, що лікарі LISOD завжди «ловлять хвилю» світових трендів, впроваджують у практику усі найновіші і перспективні методи, дотримуються міжнародних рекомендацій. Це дозволяє вивести допомогу пацієнтам лікарні на високий рівень і робити усе, щоб лікування було якісним і ефективним.

Інші новини