Більше 80 питань! Клінічні онкологи LISOD відповіли в прямому ефірі

Які методи застосовуються при боротьбі з конкретним захворюванням, які обстеження необхідно проходити після завершення онкологічного лікування, чи можна попередити рак, що таке ремісія, як боротися з побічними явищами променевої терапії, чи безпечна мінеральна вода і косметичні процедури для тих, хто переніс рак, — на ці та багато інших питань відповіли в прямому ефірі клінічні онкологи LISOD Цві Бернштейн і Андрій Саулов.

27 травня в прес-центрі інформагентства «Українські новини» пройшла четверта онлайн-консультація фахівців Лікарні ізраїльської онкології. Клінічні онкологи LISOD висвітлили широке коло проблем, що цікавлять пацієнтів, їх рідних і близьких. Протягом двох годин, з 12:00 до 14:00, лікарі відповідали на питання, які всі бажаючі надіслали заздалегідь або задали в режимі чату. У прямому ефірі відбувся лікарський консиліум.

Проблеми, з якими пацієнти різних медичних центрів звернулися до клінічних онкологів, стосувалися профілактики раку, лікування різних видів злоякісних пухлин, реабілітації після його закінчення.

Більш ніж на 80 запитань 27 травня відповіли фахівці Лікарні ізраїльської онкології. Щоб прослухати онлайн-консультацію в будь-який зручний для вас час, переходьте за посиланням на YouTube трансляцію.

Інші новини