Безпека пацієнтів — понад усе!

Безпека пацієнтів — один із головних принципів нашої роботи. Від початку пандемії у LISOD запроваджені суворі протиепідемічні заходи.

Пацієнти можуть зайти на територію медичного закладу лише при наявності негативного результату тесту на COVID-19. Стан здоров’я медичного персоналу і відвідувачів ретельно контролюється, проводиться термометрія, використовуються засоби індивідуального захисту. Визначені маршрути руху пацієнтів і персоналу для максимального зменшення контактів з іншими людьми. Регулярно проводиться обробка поверхонь сертифікованими засобами дезінфекції.

Водночас лікарня надає послуги в повному обсязі, працюють усі відділення. Проводяться консультації — як у лікарні, так і онлайн (завдяки Skype, Zoom, Viber тощо). Пацієнти можуть звернутися на діагностичні та скринінгові обстеження, отримати потрібне лікування. Гістологічні дослідження, як і раніше, виконуються в провідній патолого-морфологічній лабораторії Німеччини, отримання висновків і результатів займає кілька днів.

Наші лікарі готові допомогти будь-якому пацієнту: розібратися в ситуації, призначити обстеження, на мультидисциплінарному консиліумі визначити оптимальну тактику лікування. Крім того, до нас можуть звернутися ті, хто розпочав лікування хвороби за кордоном, але через пандемію не може потрапити в обраний медзаклад. У нас є можливість зв’язатися з іноземними фахівцями, колегіально визначити подальші кроки в лікуванні й провести всі необхідні процедури.

Ми переконані, що онкологічні захворювання дуже небезпечні. Не можна відкладати діагностику й лікування раку, навіть через ризики COVID-19. Протиепідемічні заходи зводять до мінімуму ймовірність зараження коронавірусом, натомість шанси подолати рак завдяки своєчасному лікуванню значно зростають.

 

Не втрачайте можливість зупинити хворобу, запишіться на консультацію вже сьогодні!

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

 

 

 

Інші новини