Безкоштовна консультація проф. Авраама Кутена! Чекаємо ваших запитань!

Уже в найближчі дні відбудеться запис наступного випуску ефіру LISOD-онлайн. Тож прямо зараз надішліть нам запитання, щоб отримати відповідь.

Тема: «Променева терапія. Як лікуватися під час війни?»

Променева терапія — один із найбільш ефективних методів лікування раку. Його рекомендують практично при будь-якому онкологічному діагнозі та на будь-якій стадії.

Проте з початком війни в Україні не всі пацієнти змогли розпочати або завершити лікування. Виникли паузи в процедурах. Повністю або частково припинили роботу медичні заклади. Відповідно, у пацієнтів виникло чимало запитань:

  • Чи можна променеву терапію замінити іншим методом лікування?
  • Чи можна пришвидшити лікування?
  • Наскільки небезпечно не пройти курс опромінення до кінця?
  • Як впливають на ефективність вимушені перерви?

Відповіді на ці та інші запитання, пов’язані із застосуванням променевої терапії, дасть наш спеціальний гість!

Професор Авраам Кутен (Ізраїль) — фахівець світового рівня. Один із провідних науковців та лікарів Ізраїлю. Клінічний онколог та променевий терапевт із багаторічним досвідом успішного лікування пацієнтів. Голова Ізраїльської асоціації боротьби з раком. Голова Ради консультантів Лікарні ізраїльської онкології LISOD. Член виконавчої ради АRОМЕ. Дійсний член багатьох міжнародних онкологічних асоціацій, таких як EORTC, IMA, ISCORT, ASCO, ESMO.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає людям, у яких діагностували онкологічні захворювання. Гості ефіру розглядають кожне отримане запитання і допомагають розібратися, як потрібно діяти пацієнту.

Зверніть увагу! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, такі рекомендації не завжди є остаточними. Детальну тактику лікування для конкретної людини може визначити тільки консиліум лікарів після вивчення всієї медичної документації та огляду пацієнта.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Хто може взяти участь?

Кожен може надіслати свої запитання професору — і отримати відповідь під час ефіру.

Як взяти участь?

Не потрібно нікуди їхати. Якнайшвидше напишіть нам запитання — і чекайте відповідь на нашій сторінці. Програма буде транслюватися в форматі онлайн.

Не потрібно надсилати фотографії документів. Фахівець їх не отримає. Коротко опишіть ситуацію, вкажіть повний діагноз. І не забудьте написати, що конкретно вас цікавить.

Запитання приймаються протягом кількох днів після публікації анонсу.

Де почути відповідь?

Відповіді експерта у відеоформаті буде розміщено в наших соцмережах протягом двох наступних тижнів (слідкуйте за оновленням інформації на офіційних сторінках LISOD у Facebook та Instagram).

Скільки коштує?

Участь безкоштовна. Не потрібно ні за що платити.

Куди надсилати запитання?

На електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн» або як коментар чи приватне повідомлення у соцмережах.

Інші новини