Безкоштовна консультація ізраїльського онкогематолога! Надішліть своє запитання!

Ми прагнемо, щоб навіть в умовах війни пацієнти із онкологічними захворюваннями могли отримати рекомендації найкращих спеціалістів у цьому напрямку. Тож відновлюємо проєкт LISOD-онлайн, у рамках якого онлайн-консультації провідних українських та іноземних лікарів проводяться БЕЗКОШТОВНО!

Розуміємо, що не всі пацієнти з України нині мають доступ до якісної медичної допомоги. Проте якщо в одних випадках очікування суттєво не впливає на ситуацію, в інших може виникнути безпосередня загроза життю людини. До найбільш небезпечних захворювань належать, зокрема, хвороби крові та органів кровотворення. Інколи шанси на одужання можуть зменшуватися з кожним днем.

Тож уже в липні ми запрошуємо професора Моше Міттельмана (Ізраїль), аби почути від нього відповіді на всі запитання стосовно гематології та онкогематології, які хвилюють вас у цей складний час.

Тема ефіру в липні: «Гематологія. Лікування в умовах війни».

Наш експерт

Професор Моше Міттельман (Ізраїль) — один із найкращих фахівців світової онкогематології.

  • Лікар і вчений із величезним досвідом та успішними результатами лікування лімфом, лейкозів, множинної мієломи, мієлодиспластичного синдрому та інших захворювань крові та органів кровотворення.
  • Експрезидент Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології, голова Науково-консультативної ради Міжнародного фонду MDS на 2022 рік.
  • Гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль) та Медичного факультету ім. Саклера (Тель-Авівський університет).
  • Керівник напрямку онкогематології у Лікарні ізраїльської онкології LISOD, за участю професора відбувається лікування абсолютно всіх пацієнтів відділення онкогематології.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає людям, у яких діагностували онкологічні або онкогематологічні захворювання. Гості ефіру розглядають кожне отримане запитання і допомагають розібратися, як потрібно діяти пацієнту.

Зверніть увагу! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, такі рекомендації не завжди є остаточними. Детальну тактику лікування для конкретної людини може визначити тільки консиліум лікарів після вивчення всієї медичної документації та огляду пацієнта.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Хто може взяти участь?

Кожен може надіслати свої запитання професору — і отримати відповідь під час ефіру.

Як взяти участь?

Не потрібно нікуди їхати. Якнайшвидше напишіть нам запитання — і чекайте відповідь на нашій сторінці. Програма буде транслюватися в форматі онлайн.

Не потрібно надсилати фотографії документів. Фахівець їх не отримає. Коротко опишіть ситуацію, вкажіть повний діагноз. І не забудьте написати, що конкретно вас цікавить.

Де і коли?

Запитання приймаються протягом кількох днів після публікації анонсу.

Відповіді експерта у відеоформаті буде розміщено в наших соцмережах вже у липні (слідкуйте за оновленням інформації на офіційних сторінках LISOD у Facebook та Instagram).

Скільки коштує?

Участь безкоштовна. Не потрібно ні за що платити.

Куди надсилати запитання?

На електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн». Також ви можете написати коментар під постом або відправити нам особисте повідомлення.

Інші новини