Андрей Жигулин представил опыт LISOD на V Всемирном конгрессе по раку молочной железы

У Лондоні пройшов V Всесвітній конгрес з раку молочної залози. Один з найбільших світових медичних форумів зібрав представників усіх континентів — лікарів з США, Австралії, Японії і Китаю, з багатьох країн Західної та Східної Європи, в тому числі і України.

На конгресі провідні фахівці планети представили нові тенденції в лікуванні раку молочної залози, пов'язані з вивченням біології пухлинних клітин, системи захисту організму.

В лондонському форумі взяв участь керівник Центру сучасної мамології LISOD Андрій Жигулін. Відомий в Європі і в Україні лікар поділився з зарубіжними колегами досвідом Лікарні ізраїльської онкології в хірургічному лікуванні раку молочної залози.

«Колег вразили наші досягнення, — сказав Андрій Жигулін. — Особливо приємно було бачити здивування і захоплення на обличчях лікарів з США, Японії, Великобританії. Подання нашої роботи викликало жваву дискусію, активне обговорення. Безумовно, для мене найголовніше, щоб нові напрямки, нові контакти і нові шляхи розвитку поверталися до наших пацієнток новими результативними методами лікування».

Інші новини