Реконструктивні операції Андрія Жигуліна отримали високу оцінку європейських онкологів

Європейське товариство хірургічної онкології (ESSO) присудило нагороду керівнику Центру сучасної мамології Лікарні ізраїльської онкології LISOD Андрію Жигуліну в номінації краще відео «ESSO Best Poster Prizes».

Церемонія нагородження відбулася 16 вересня 2016 року в рамках однієї з сесій 36-го Конгресу Європейського товариства хірургічної онкології, який зараз проходить в Кракові (Польща).

Доктор Жигулін був удостоєний третього місця в номінації «Best Poster Prizes» за проведення однієї з безлічі своїх успішних онкопластичною операцій. Хірургічне товариство Європи високо оцінило професіоналізм Андрія Жигуліна в проведеній онкопластичній лампектомії з LICAP (Lateral intercostal artery perforator) з реконструкцією молочної залози. В ході таких операцій видаляється пухлина і відновлюється розмір і форма грудей пацієнтки. Варто відзначити, що в арсеналі професіоналів Центру сучасної мамології LISOD LICAP (Lateral intercostal artery perforator) реконструкція молочної залози — це лише один з цілої низки варіантів органозберігаючого лікування раку.

Вручив нагороду і привітав Андрія Жигуліна особисто президент і науковий керівник Європейського товариства хірургічної онкології, президент Британського товариства хірургічної онкології Ріккардо Аудісіо (Великобританія).
Коментуючи високу нагороду на своїй сторінці в мережі Facebook, Андрій Жигулін зазначив, що досягти такого рівня було б складно без роботи великої команди.


Довідка


ЕССО — Європейське товариство хірургічної онкології було засновано в 1981 році для підтримки своїх членів у розвитку науки і практики хірургічної онкології на благо онкологічних пацієнтів через ряд заходів.

• Організація великого конгресу з хірургічної онкології в Європі.
• Забезпечення освіти і професійної підготовки як молодих, так і досвідчених хірургів за допомогою курсів і електронного навчання.
• Видання щомісячного наукового журналу (EJSO-журнал хірургії раку).
• Внесок урозвиток програми хірургічної онкології на Європейському конгресі раку.
• Підтримка проектів щодо забезпечення якості в цілях поліпшення онкологічної допомоги для всіх пацієнтів в Європі.

Інші новини