Керівник Центру сучасної мамології представив європейським колегам хірургічний досвід LISOD

У вересні 2015 року Андрій Жигулін представив досвід LISOD на двох важливих медичних форумах.

Як експерт і провідний фахівець керівник Центру сучасної мамології був запрошений разом із колегами з Польщі, США, Німеччини, Великобританії провести курс з хірургії молочних залоз для молодих лікарів. Масштабний науково-практичний захід був організований Європейською школою хірургії та Європейським товариством хірургічної онкології. Курс проходив у Кракові на базі Ягеллонського університету — одного з найбільших у Польщі і найстаріших в Європі вищих навчальних закладів.

Протягом двох днів запрошені фахівці проводили операції і читали лекції для молодих лікарів. У рамках курсу Андрій Жигулін виконав дві операції: двосторонню кожередукціонну мастектомію з одномоментною реконструкцією імплантатами та терапевтичну мамопластику. «Курс був цікавим, корисним, — ділиться враженнями від поїздки Андрій Жигулін. — Це і нові контакти, і можливість оцінки хірургії в різних країнах. Приймали мене дуже тепло, колеги відзначили високий рівень проведених операцій. Головне, що я представив досвід LISOD європейським професіоналам».

Після Кракова Андрій Жигулін вилетів у Ноттінгем (Англія), де взяв участь у щорічній конференції з онкопластичної та реконструктивної хірургії молочних залоз. Конференція в Ноттінгемі — найвищого рівня міжнародний форум, який зібрав провідних фахівців у галузі сучасної хірургії грудей з 40 країн. На заході були представлені три постерних доповіді, присвячених досвіду виконання онкопластичних операцій в LISOD. «Я впевнений, що наша участь у такому масштабному медичному симпозіумі сприятиме подальшому розвитку міжнародних зв'язків Лікарні ізраїльської онкології та нашого Центру», — підкреслив керівник Центру сучасної мамології.

Інші новини