3-й Конгрес CEEBCSC

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Лікарня ізраїльської онкології LISOD протягом багатьох років вбачає свою місію не тільки в допомозі конкретним людям. Для нас дуже важливо змінити ситуацію з лікуванням раку, яка склалася в Україні. Прагнемо, щоб фахівці всіх медичних установ отримали доступ до інновацій і технологій, за якими — майбутнє. Щоб кожен пацієнт, у якого діагностували онкологічне захворювання, міг розраховувати на кваліфіковану допомогу в межах рідної країни.

Рак молочної залози залишається найбільш поширеним онкологічним захворюванням серед українських жінок. Водночас з розвитком науки у лікарів з’являються нові можливості його лікування, відповідно поліпшуються прогнози для пацієнток. Фахівці прагнуть не тільки провести успішне лікування, але й дбають про якість життя пацієнток. Саме тому в хірургії значно зміщуються акценти — лікарі піклуються не тільки про онкологічний результат, але й про естетику.

Ми хочемо поділитися з українськими лікарями, що безпосередньо займаються хірургічним лікуванням раку молочної залози, найкращим світовим досвідом, показати приклади, розповісти про нюанси. Тож з радістю запрошуємо вас на яскраву й насичену подію — 3-й Конгрес CEEBCSC (Центрально-Східно-Європейський консорціум з хірургії молочної залози). Конгрес відбудеться 15-16 жовтня 2021 року на базі Лікарні ізраїльської онкології LISOD, яка є одним із співзасновників CEEBCSC та одним із навчальних центрів BRESO.

Спікери — провідні європейські й світові фахівці у напрямку лікування раку молочної залози, зокрема проф. Філіп Поортманс (Бельгія), проф. Рой Де Віта (Італія), проф. Крістоф Андрее (Німеччина), проф. Адександру Блідару (Румунія), Давід Мурава (Польща), Артур Аветисян (Вірменія), Агнешка Колячинська (Польща), Олег Савенков (Україна) та багато інших. Ідейний натхненник — Андрій Жигулін, хірург, онколог, завідувач Центру сучасної мамології LISOD.

Хочемо зауважити: під час конгресу не звучатиме нудних довжелезних доповідей з екскурсами в історію і поясненням усім зрозумілих речей. Захід покликаний показати найцікавіші кейси, окреслити найперспективніші методики, дати поштовх до вашого розвитку й вдосконалення можливостей!

Прагнемо, щоб Конгрес став майданчиком для відкритого та цікавого професійного спілкування хірургів, що оперують молочну залозу. Тож запрошуємо разом із нами зануритися в атмосферу правильної сучасної мамології, що надихне вас впроваджувати у власній практиці найкращі світові стратегії та методи лікування раку грудей.

З огляду на пандемію COVID-19 в світі захід відбудеться онлайн, тож усе, що потрібно, аби стати його слухачем, — це стабільний доступ до інтернету. Не мають значення візи, кордони, відстані — завдяки сучасним технологіям ми можемо спілкуватися і розуміти один одного без жодних обмежень!

Участь у заході безкоштовна, тож реєструйтеся самі та запрошуйте колег. Ми хочемо поділитися нашою пристрастю до досягнення найкращих результатів у лікуванні раку молочної залози. Приєднуйтеся, буде цікаво і корисно!

Мова заходу — англійська. Здійснюватиметься синхронний переклад російською.

Зареєструватися та ознайомитися з програмою можна за посиланням:

https://ceecbcs.org.ua/

Інші новини