25 березня — фахівці Лікарні ізраїльської онкології дадуть відповіді на запитання в прямому ефірі!

25 березня в прес-центрі інформагентства «Українські новини» лікарі LISOD в режимі онлайн відповідатимуть на питання, пов'язані з профілактикою, діагностикою та лікуванням онкологічних захворювань.

З 11:00 до 13:00 — в прямому ефірі відомий в Україні і в світі фахівець в області лапароскопічної хірургії Сергій Байдо і клінічний онколог Андрій Саулов.

Сергій Байдо відповість на питання, що стосуються сучасного малотравматичного оперативного лікування онкологічних і неонкологічних захворювань, таких як рак шлунка, рак стравоходу, гінекологічний рак, рак нирки, рак сечового міхура, рак печінки, рак передміхурової залози, доброякісні пухлини різної локалізації та ін.

Андрій Саулов відповість на питання, що стосуються діагностики та лікування раку легенів, меланоми, раку шлунка, раку молочної залози і раку кишечника.

Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх на адресу: [email protected] 

Щоб задати питання в режимі онлайн

  1. Заходьте 25 березня на головну сторінку нашого сайту.
  2.  Натисніть на кнопку в правому верхньому кутку екрану і переходьте за посиланням на YouTube трансляцію. Тепер ви зможете в режимі онлайн-чату задати своє запитання провідним фахівцям LISOD .

Ваші питання лікарям озвучить модератор. Якщо лікар не встигне розглянути вашу проблему в прямому ефірі, ми обов'язково напишемо відповідь на нашій сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/LISOD

Посилання на онлайн трансляцію буде активним 25.03 об 11:00https://youtu.be/O7at6oq6z2w

Необхідно знати! Дистанційно неможливо вилікувати жодне захворювання. Лікарі LISOD готові відповісти на питання, щоб внести ясність у ваші подальші дії. Однак рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів, лікар може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб отримати другу думку, зверніться за безкоштовним телефоном 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини