24 червня — онлайн-консультація фахівців LISOD. Приєднуйтесь до ефіру!


Чи можна попередити рак? Який метод лікування ефективний при вашому захворюванні? Чи відноситися ви до групи ризику? Які обстеження вам необхідно пройти? Що таке органозберігаючі операції при раку молочних залоз? Чи можна жінці вилікуватися від раку і вийти з лікарні з красивими грудьми? Які доброякісні захворювання молочних залоз безпечні, а які таять загрозу переродження?

Не пропустіть 24 червня о 12:00 онлайн-консультацію провідних фахівців Лікарні ізраїльської онкології.

Дві години, з 12:00 до 14:00, у вас буде виняткова можливість задати хвилюючі питання і отримати відповіді експертів. На ваші питання відповідатимуть:

Андрій Саулов — клінічний онколог, фахівець з лікування всіх видів раку, експерт в області онкогематології.

Доктор Саулов відповість на питання, які стосуються профілактики, діагностики та лікування раку легенів, меланоми, раку шлунка і раку кишечника, рак нирки, сечового міхура, підшлункової залози та інших.

Андрій Жигулін — керівник Центру сучасної мамології LISOD, відомий в Україні і в Європі фахівець з проведення всіх видів онкопластичних, органозберігаючих і реконструктивних операцій молочних залоз.

Доктор Жигулін відповість на питання, які стосуються діагностики та лікування захворювань молочних залоз (як злоякісних, так і доброякісних), а також на всі питання з приводу хірургічних операцій грудей (видалення пухлини, відновлення форми та об'єму грудей, методи реконструкції і т. д.)

Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх на адресу [email protected]

 Щоб задати питання в режимі онлайн

  1. Заходьте 24 червня на наш сайт LISOD.UA.
  2. На головній сторінці сайту ви зможете приєднатися до прямого ефіру та в режимі онлайн-чату задати своє питання провідним фахівцям LISOD.

Посилання на онлайн-трансляцію буде активним 24.06 з 12:00 — https://www.youtube.com/watch?v=NvOUT62bUb4&feature=youtu.be

Необхідно знати! Дистанційно неможливо вилікувати жодне захворювання. Фахівці Лікарні ізраїльської онкології готові відповісти на питання, щоб внести ясність у ваші подальші дії. Однак рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів лікар може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном

 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини