24 червня відбулася онлайн-консультація фахівців LISOD

Які методи застосовують для реконструкції молочної залози? Як боротися з побічними явищами антигормональної терапії? Чи можна пройти хірургічне лікування раку грудей без деформації молочної залози? Що таке лімфостаз, чому він розвивається і чи можна його попередити? Які хіміотерапевтичні препарати ефективні при лімфомах? Які методи сьогодні застосовуються для боротьби з конкретним захворюванням? Чи можна відпочивати на морі після онкологічного лікування? Чи можна відновити молочну залозу, якщо після її видалення пройшло більше 10 років?

На ці та багато інших питань відповіли в прямому ефірі клінічний онколог LISOD Андрій Саулов і керівник Центру сучасної мамології Андрій Жигулін.

24 червня в прес-центрі інформагентства «Українські новини» відбулася п'ята онлайн-консультація фахівців Лікарні ізраїльської онкології. Провідні лікарі LISOD висвітлили широке коло проблем, що цікавлять пацієнтів, їх рідних і близьких. Протягом двох годин, з 12:00 до 14:00, лікарі відповідали на питання, які всі бажаючі надіслали заздалегідь або задали в режимі чату.

Проблеми, з якими пацієнти різних медичних центрів звернулися до клінічних онкологів, стосувалися профілактики раку, можливостей реконструктивної хірургії молочних залоз, лікування різних видів злоякісних пухлин, реабілітації після його закінчення.

Онлайн-консультації, які стали вже традиційними, викликають велику зацікавеність. Відразу після закінчення ефіру лікарям приходять вдячні відгуки.

Пише Наталія Козирєва: «Тільки що закінчилася трансляція! І я поспішаю дякувати за допомогу, за участь! Я отримала відповіді на свої питання, тепер я знаю, як вчинити і що робити, звичайно ж, зроблю, як рекомендує лікар Андрій Жигулін! Я бажаю всім вашим лікарям міцного здоров'я і успіхів! Ви ДУЖЕ мені допомогли!»

Людмила Васильченко: «Отримала якісну відповідь на поставлені питання. Онлайн-консультація має величезне значення для надання допомоги, тим більше в такій проблемі, як онкологія. Часто те, що в якийсь момент ставило в глухий кут, завдяки консультації дає можливість через кваліфіковану допомогу лікарів ЛІСОД отримати підтримку в якісній відповіді на питання. Чудова ідея онлайн-консультації. Дай Бог всім здоров'я, і щоб і далі так було, може навіть мало розвиток!»

Нагадуємо: щоб прослухати онлайн-консультацію в будь-який зручний для вас час, переходите за посиланням на YouTube трансляцію.

Інші новини