17 лютого — прийом професора Авраама Кутена!

17 лютого, тільки один день, в LISOD буде приймати пацієнтів професор Авраам Кутен. Прийом професора Кутена — це виняткова можливість отримати консультацію всесвітньо відомого онколога.

Авррам Кутен — зірка онкології, і це без перебільшення. Професор Кутен — учитель кількох поколінь лікарів, які стали авторитетними фахівцями.

Професор Кутен — ізраїльський клінічний онколог. Очолював відділення великих світових центрів: Рамбам в Ізраїлі, університет Брауна в США. Авррам Кутен — відомий вчений, якому належить безліч відкриттів і розробок в області сучасної радіотерапії та хіміотерапії; автор наукових праць і підручників. За його книгами сьогодні навчаються студенти медичних вузів у всьому світі.

Він унікальний фахівець в сфері таких новітніх методик, як таргетна терапія і імунотерапія, володіє знаннями про сучасні біологічні препарати, які зупиняють ріст пухлинних клітин навіть при запущеній хворобі. «Сьогодні є хороші результати застосування імунотерапії при раку молочних залоз, колоректальному раку, деяких рідкісних видах раку. Все більше і більше з'являється можливостей для лікування меланоми. Ще не так давно пацієнт з меланомою міг прожити всього лише кілька років, а зараз вже є варіанти істотного продовження життя і навіть повної перемоги над цією хворобою. Багато видів раку вже виліковуються і будуть успішно виліковуватися надалі при розробці необхідних антитіл — препаратів, спрямованих на боротьбу з конкретним захворюванням», — каже Авраам Кутен.

Тисячі врятованих, вилікуваних від раку людей, вдячні йому сьогодні.

Розповідає пацієнтка LISOD Тетяна Мещерякова: «Для мене професор Кутен — дорога людина. Кожен день я згадую про нього з теплом, щиро люблю його. Адже саме він, Авраам Кутен, вніс ясність в мою досить заплутану ситуацію. Під його керівництвом для мене був розроблений чіткий план, за яким я пройшла лікування від раку молочної залози. Завдяки доктору Кутену сьогодні я працюю, виховую дітей, беру участь в різних проектах».

Для багатьох така консультація стане життєво важливою, допоможе не просто дізнатися другу думку відомого онколога, а отримати єдино правильний план дій.

Час прийому: з 09:00 до 15:00. Попередній запис обов'язковий.

Отримати інформацію про прийом професора Авраама Кутена і записатися на прийом можна, зв'язавшись з Інформаційним центром LISOD: 0-800-503-845 — безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні;
+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини