На одній хвилі

Кожен, хто хоча б раз побував у Відні, погодиться, що це одне з найкомфортніших місць: тут все створено для людей, їхнього затишку та зручності. Незважаючи на всю консервативність, сучасний Відень відкритий і для модернових проектів та інноваційних технологій. І в листопаді цього року  місто  гостинно зустріло  учасників провідної європейської платформи для професійних і наукових новацій в сечостатевій онкології — тут відбувся 11-й Європейський міждисциплінарний конгрес з урологічних онкологічних захворювань (EMUC19).

На захід з’їхалися близько півтори тисячі провідних експертів Європи в галузі онкоурології задля визначення оптимальних методів лікування й усунення прогалин в клінічній практиці. Це онкологи, онкоурологи, радіологи, радіотерапевти, патоморфологи — усі, хто задіяний в лікуванні пацієнта онкологічного профілю. Представниками від нашої країни було близько десяти фахівців. Серед них — один із провідних лікарів України в напрямку діагностики і лікування органів сечовидільної системи, кандидат медичних наук, хірург-уролог вищої категорії LISOD Сергій Приндюк.

— Імплементація мультидисциплінарних стратегій в лікуванні онкоурологічних захворювань — тема цьогорічного конгресу. Мені надзвичайно приємно відвідувати подібні заходи: цікаві доповіді, доброзичлива атмосфера, відкритість спікерів, які діляться своїми напрацюваннями з колегами. І основне — слоган конгресу: командний підхід у підборі оптимального методу лікування, який пропагує і наша лікарня, — розповідає Сергій Іванович. — Ще раз переконався, що коли питання обговорюється спеціалістами різних профілів, тоді й досягаються певні як концептуальні ідеї, так і консенсуси.

 

Мультидисциплінарний підхід в онкології є дуже важливим. Саме він дозволяє організувати взаємодію усіх фахівців для допомоги одній людині. У Лікарні ізраїльської онкології LISOD усі рішення приймаються консиліумом лікарів, щоб кожен пацієнт отримав саме те лікування, яке йому необхідне.

 

А ми нагадаємо, що записатися на консультацію до хірурга-уролога LISOD Сергія Приндюка та інших фахівців лікарні можна за телефонами:

 0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

 + 38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини