Нова ера в лікуванні раку

 Сьогодні на наших очах в онкології впроваджуються такі інновації, яким під силу змінити хід історії. Актуальність проблеми раку стимулює вчених на нові відкриття, і зараз їхній «фаворит» — імуноонкологія. Імуноонкологічні препарати — це свого роду ключ, що відкриває потенціал імунної системи в боротьбі з раком і дає надію українським пацієнтам на якісне і тривале життя.

Але сучасні препарати вимагають практичної підтримки лікарів. Саме тому в середині листопада вже традиційно онкологи всього світу були запрошені в Дублін (Ірландія) на конференцію, присвячену одному з найбільш перспективних імунопрепаратів. Серед представників української медицини була і Наталія Касьян, хіміотерапевт, онколог LISOD.

Як розповіла лікар, під час заходу відбулися панельні дискусії на теми: лікування тричі негативного раку молочної залози, вибір правильної стратегії при раку легень і ведення імунних ускладнень. Крім того, доповідачі представили кейси з клінічними випадками, після чого проводилися інтерактивне опитування і обговорення кожного випадку усіма учасниками конференції.

Хотілося б зауважити, що LISOD іде в ногу з часом, застосовуючи в лікувальному процесі все, що називається «світовим стандартом». Наприклад, пацієнтам з раком легень у першій лінії лікування призначаємо комбінацію хіміотерапії, таргетних препаратів, імунотерапії. Скажу без перебільшення: наразі в цьому напрямку ми є першопрохідцями в Україні, — каже Наталія Касьян. — І інформація, яка була викладена на конференції (у доповідях і конкретних клінічних випадках) стала підтвердженням цього. Це дає можливість забезпечити доступ пацієнтам до правильного лікування в правильний час!

 

Запишіться на консультацію в LISOD:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+ 38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Нова ера в лікуванні раку,фотогалерея (2 фото)

Інші новини