Дякуємо за питання! До нових зустрічей в ефірі!

Коли пацієнт чує онкологічний діагноз, найчастіше сприймає його як вирок. Але сьогодні у лікарів є можливість допомогти більшості людей, у яких діагностовано рак. При цьому дуже важливо не втрачати час і звернутися до професіоналів, які складуть оптимальний план лікування.

Ми створили проект «LISOD-онлайн», щоб будь-який пацієнт міг отримати відповіді на серйозні питання, зрозуміти, чи правильно обрано напрямок в лікуванні, і розібратися, як діяти далі. 16 листопада відбувся новий випуск проекту. Питання провідним фахівцям Лікарні ізраїльської онкології LISOD можна було заздалегідь відправити на електронну пошту або надіслати їх під час прямого ефіру.

За дві години пролунало близько сорока запитань від слухачів, на кожен лікарі дали максимально розгорнуту і аргументовану відповідь.

Дуже багато питань стосувалося лікування гематологічних та онкогематологічних захворювань. Ми запросили відповісти на них онкогематолога, президента Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології, провідного гематолога Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль), керівника онкогематологічного напрямку LISOD професора Моше Міттельмана. Професор говорив про лікування таких захворювань, як лімфома, лейкоз, множинна мієлома. Розповідав про найбільш ефективні методи лікування, про переваги і недоліки терапії. Також були питання, які стосувалися можливості мати дітей після лікування лімфоми Ходжкіна, діагностики захворювань і прогнозів при певних діагнозах. 

 

Клінічний онколог LISOD, онкогематолог, хіміотерапевт високого класу Андрій Саулов допомагав розібратися в питаннях лікування та діагностики різних онкологічних захворювань. Йшлося про лікування і профілактику раку молочної залози, остеопорозу, діагностику раку нирок, лікування меланоми і відновлення після лікування. Андрій Вікторович розповідав про препарати, які застосовуються при тих чи інших патологіях і давав рекомендації щодо подальшої тактики дій.

 

Провідні фахівці LISOD намагалися надати кожному слухачеві найбільш докладну інформацію — звичайно ж, у межах отриманих даних, яких не завжди було достатньо. Уточнимо, що повну картину захворювання можна побачити тільки після огляду пацієнта і вивчення всієї його медичної документації. Тому якщо виникають питання, пов'язані з лікуванням або його ефективністю, краще особисто відвідати клінічного онколога або онкогематолога і обговорити з ними все, що турбує.

 

Слідкуйте за анонсами нових випусків на нашому офіційному сайті lisod.ua!

 

Записатися на консультацію в LISOD можна за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно  по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 08:00 до 20:00.

Інші новини