Готуйте питання! Зовсім скоро — LISOD-онлайн!

Уже 16 листопада в прямому ефірі провідні фахівці Лікарні ізраїльської онкології проведуть безкоштовну онлайн-консультацію. Протягом двох годин — з 10.00 до 12.00 — учасники проекту будуть відповідати на ваші запитання.

Хто проведе онлайн-консультацію?

Наш перший гість — онкогематолог, президент Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології, провідний гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль), керівник онкогематологічного напрямку в LISOD професор Моше Міттельман. Це клініцист і дослідник, що майже 40 років присвятив лікуванню онкогематологічних захворювань. У цьому напрямку — він серед найкращих у світовій медицині! Професор знає все про лікування онкогематологічних патологій і може допомогти рекомендаціями навіть у складних клінічних випадках. Множинна мієлома, хронічний лімфолейкоз, хронічний мієлолейкоз, мієлодиспластичний синдром, лімфоми — у лікуванні цих захворювань професору Міттельману немає рівних!

 

Другий гість — постійний учасник проекту — клінічний онколог, хіміотерапевт високого класу, онкогематолог Андрій Саулов, котрий  пройшов підготовку у провідних клініках Ізраїлю. Андрій Вікторович — фахівець із лікування всіх видів раку, знає всі сучасні протоколи, успішно застосовує таргетну й імунотерапію, щоб кожен пацієнт отримав шанс на одужання і продовження життя.

 

Провідні фахівці LISOD готові відповісти на всі отримані запитання в прямому ефірі! Не пропустіть шанс отримати безкоштовну консультацію від найкращих у своїй справі!

 

Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх за адресою: [email protected] з позначкою — «Питання для онлайн-консультації». Також їх можна буде надіслати під час прямого ефіру.

 

Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі питання, щоб ви розуміли, у якому напрямку рухатися. Але без огляду пацієнта і вивчення його медичної документації неможливо запропонувати повноцінну схему лікування.

 

Щоб записатися на прийом у LISOD, зверніться за телефоном:

0 (800) 500-110 — безкоштовно  по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини