Команда LISOD: кращі з кращих

Продовжуємо представляти фахівців Лікарні, завдяки яким лікування раку в Україні здійснюється за найсучаснішими протоколами.  Відділення хіміотерапії LISOD очолила лікар Зоя Шкляр (Ізраїль), клінічний онколог й один із кращих хіміотерапевтів Ізраїлю.

Вже більше 30 років Зоя Юхимівна займається лікуванням онкологічних захворювань різної локалізації, лікар зробила значний внесок у розвиток сучасних методів лікування раку. Серед основних напрямків дослідницької діяльності і клінічної практики лікаря - пухлини молочних залоз, передміхурової залози, легень, а також меланома. Останні кілька років вона була лікарем-консультантом з онкологічних захворювань, а також займала посаду директора інституту жіночого здоров'я в Медичному центрі Хорев (м Хайфа, Ізраїль).

Багато пацієнтів LISOD знайомі з Зоєю Юхимівною, адже до 2011 року вона працювала клінічним онкологом LISOD. Зараз вона повернулася в лікарню - з безцінними навичками, великими можливостями і досвідом, з метою зробити лікування ще більш ефективним.

У відділенні хіміотерапії працюють справжні професіонали. Їх знання, а також застосування новітніх лікарських препаратів дозволяють досягати успішних результатів у лікуванні пацієнтів. У нашому закладі використовуються тільки якісні препарати для лікування. Інфузії проводяться чітко за міжнародними протоколами, дотримується і черговість, і етапність процедур.

На сьогоднішній день Лікарня LISOD є лідером у використанні таргетних й імунопрепаратів і застосовує їх ширше, ніж будь-яка інша онкологічна клініка України.

 

 Запишіться на консультацію в LISOD:

 0-800-500-110 - безкоштовно по Україні;

 + 38-044-277-8-277 - щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини