Слухати, діяти, досягати мети

Бути серед лідерів — це не просто доведений факт і його констатація. Це постійний розвиток і навчання, прагнення до досконалості і бажання втілити нові знання. Для лікарів LISOD такі кроки — усвідомлений вибір на шляху вперед, до можливості зробити лікування раку в Україні ще більш ефективним.

З 2 до 5 листопада в Афінах (Греція) проходить 21 зустріч Європейського товариства гінекологічної онкології (ESGO 2019). Для слухачів передбачена захоплива наукова програма, що дає можливість зустрітися з експертами, дізнатися про нові розробки у напрямку гінекологічної онкології, отримати незабутній досвід, а також обговорити всі найцікавіші питання з колегами. Учасниками заходу стали онкогінеколог, хірург, головний лікар LISOD професор Алла Вінницька і онколог, хірург Дмитро Голуб.

«Субота почалася з приголомшливого виду на Акрополіс і Парфенон. А далі були засідання, зустрічі, суперечки, баттли «за» і «проти» міні-інвазивної хірургії при раку шийки матки», — поділилася першими враженнями про участь в ESGO Алла Борисівна.

Приємно відзначити, що наші фахівці — не просто слухачі міжнародного конгресу. На заході вони представили дві стендових доповіді про досвід команди лікарів LISOD в лікуванні онкогінекологічних захворювань — про первинну лапароскопічну ціторедукцію на просунутих стадіях раку яєчника, а також про застосування ВПЛ-вакцинації для профілактики рецидиву HSIL після ексцизії шийки матки (LEEP) у жінок репродуктивного віку. Крім того, Дмитро Голуб взяв участь у вже традиційному забігу на 5 км, мета якого — проінформувати про можливості ранньої діагностики, а також розповісти про програми вакцинації проти раку шийки матки і ВПЛ.

Завдяки досягненням в науці та медицині онкогінекологія істотно змінилася за останні роки. Поліпшилося розуміння природи захворювань, хірургічні підходи вдосконалилися, перевага надається органозберігаючим операціями з можливістю зберегти фертильність жінки. Лікування стало персоналізованим, тобто враховує конкретні характеристики пухлини і потреби пацієнта.

Фахівці LISOD у своїй практиці обов'язково враховують тенденції світової медицини, дотримуються міжнародних протоколів і призначають лікування, яке може бути ефективним для конкретної людини. Абсолютна більшість операцій при онкогінекологічних захворюваннях у лікарні виконується лапароскопічно — в тому числі проводяться унікальні хірургічні втручання. Мета команди лікарів — допомогти жінці знову стати здоровою і зберегти при цьому хорошу якість життя.

 

Запишіться на консультацію до онкогінекологів LISOD:

0-800-500-110 — безкоштовно  по Україні;

+ 38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Слухати, діяти, досягати мети,фотогалерея (3 фото)

Інші новини