Своєчасне обстеження — означає життя

Багато жінок впевнені, що мамографія шкідлива. Але насправді набагато небезпечніше не знати про хворобу, коли вона вже з'явилася в організмі!

Рак молочної залози — одне з найпоширеніших онкологічних захворювань в світі, і почути цей діагноз може кожна восьма жінка планети. Хороша новина в тому, що хвороба ця успішно лікується, але найкращих результатів можна досягти, якщо діагноз встановлено своєчасно. Доведений факт: 98% жінок, які пройшли лікування на першій стадії, зможуть вилікуватися повністю!

Дуже важливо пам'ятати: самообстеження молочної залози не замінить скринінг! Жінка може звернути увагу на зміни шкіри (лущення, почервоніння або ефект апельсинової кірки), побачити виділення із сосків — і це обов'язково повинно стати приводом для візиту до онколога. Але виявити невелику пухлину без спеціальних методів діагностики неможливо!

Якщо жінці вже виповнилося 40 років, то в якості скринінгового обстеження їй рекомендована мамографія. Це метод, який насправді рятує життя, адже на екрані лікар може помітити дуже маленьку пухлину — менше рисового зернятка! Лікування в такому випадку буде дуже ефективним, і пацієнтка отримає максимальні шанси назавжди забути про хворобу!

У Лікарні ізраїльської онкології LISOD встановлений найновіший мамограф Giotto Class, вироблений в грудні 2018 року в Італії. Це спеціальний низькодозовий рентген-апарат для обстеження молочних залоз. Найголовніша перевага мамографа — наявність функції томосинтезу, завдяки якій лікарі отримують позрізові зображення молочної залози і виявляють найменші відхилення від норми! Кожен міліметр тканин грудей буде ретельно оглянутий і оцінений! При цьому обстеження безпечне, оскільки спеціальні фільтри захищають жінку він негативного впливу рентгенівського випромінювання.

Не варто боятися обстеження, яке може врятувати життя! Порадьтеся з клінічним онкологом, з якого віку і наскільки часто слід виконувати діагностику. Любіть себе і будьте здорові!

Запишіться на мамографію:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;
+ 38-044-277-8-277 — щодня з 9.00 до 20.00.

Інші новини