Нокаут для раку

Як лікувати рак? Щоб знайти відповідь на це питання, лікарям недостатньо знати, в якому органі з'явилася хвороба. Потрібно зібрати «повне досьє» на супротивника, виявити його вразливості — й атакувати тією зброєю, яка дасть можливість його знищити.

 

Ретельне вивчення конкретної пухлини дозволяє лікарям підібрати саме ті методи, ефект яких буде максимальним. При цьому обов'язково повинні бути враховані супутні захворювання, вік пацієнта та інші важливі нюанси. На підставі такої інформації в LISOD для кожного пацієнта консиліум фахівців складає індивідуальний план лікування.

Один із методів, що дозволяє досягти успішних результатів, — променева терапія. Вона є важливою частиною лікування для багатьох пацієнтів із онкодіагнозом. У Лікарні ізраїльської онкології встановлені лінійні прискорювачі Varian, і це лідер серед світових виробників за якістю подібного обладнання. Сучасні технології дозволяють доставити в клітини пухлини максимальну дозу опромінення і захистити здорові органи і тканини від негативного впливу.

Найчастіше опромінення проводиться в поєднанні з хірургією та/або лікарськими препаратами (хіміотерапія, таргетні і гормональні препарати, імунотерапія). Таке лікування дозволяє зупинити зростання пухлини, зменшити її розмір або домогтися повного знищення новоутворення. Післяопераційна променева терапія значно зменшує ризик рецидиву завдяки тому, що гинуть ракові клітини, які залишилися після операції. Деяким пацієнтам призначається паліативне опромінення для поліпшення якості життя — для полегшення болю або інших симптомів захворювання.

Променева терапія може бути дистанційною (зовнішнє опромінення) або внутрішньою (брахітерапія). Доза і вид променевої терапії залежить від типу раку, розміру і розташування пухлини. Більшість пацієнтів отримують дистанційну терапію. При деяких діагнозах (наприклад, рак шийки матки) для досягнення успішного результату потрібно провести обидва види опромінення.

У відділенні променевої терапії LISOD працює команда досвідчених фахівців — променевих терапевтів, медичних фізиків, технологів, медичного персоналу. План опромінення детально прораховується і перевіряється. Протягом усіх сеансів професіонали стежать за самопочуттям пацієнта, контролюють ефективність терапії і при необхідності корегують план.

Досвід і знання лікарів, сучасне обладнання дозволяють провести лікування дуже точно і цілеспрямовано, з урахуванням індивідуальних особливостей кожного пацієнта.

Записатися на консультацію і отримати відповіді на запитання можна за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;
+ 38-044-277-8-277 — з 9.00 до 20.00 щодня.

Інші новини