Перші кроки до успішного одужання

У лікуванні онкологічних захворювань дуже важливий фактор — час. Чим раніше поставлений діагноз, чим швидше почалося лікування, тим вищі шанси перемогти недугу. Але є й інша сторона медалі. Поспішати потрібно усвідомлено — і по можливості вислухати думки кількох спеціалістів, щоб переконатися, що обрана оптимальна тактика дій. Крім того, основою ефективного лікування є правильний діагноз, і ретельному обстеженню має бути приділена особлива увага.

У Лікарні ізраїльської онкології LISOD шлях пацієнта до постановки точного діагнозу і початку лікування — максимально короткий. Уже на першій консультації кожна людина потрапляє до фахівця, який буде супроводжувати її протягом всього процесу діагностики та лікування.

Хто такий клінічний онколог?

У LISOD первинний прийом пацієнтів проводять клінічні онкологи з досвідом роботи в провідних ізраїльських медичних центрах. Це фахівці з лікування всіх видів раку, що володіють глибокими знаннями в області біології пухлин і ефективних методів лікування.

Клінічний онколог ознайомиться з наявними у пацієнта медичними документами (виписки, інформація про проведене лікування, лабораторні аналізи, результати УЗД, КТ, МРТ тощо), при необхідності порекомендує методи дообстеження. Слід пам'ятати, що наші лікарі ніколи не призначають зайвих аналізів — тільки ті, які потрібні для постановки точного діагнозу.

Онкогінекологи — в допомогу жінкам

 

Досвідчені онкогінекологи LISOD роблять все можливе для збереження здоров'я кожної пацієнтки. Обстеження проводяться в комфортних умовах, встановлюється точний діагноз, рекомендується ефективне сучасне лікування.

Онкогінекологи LISOD займаються діагностикою та лікуванням передракових патологій і онкологічних захворювань, проводять скринінгові обстеження і вакцинацію від ВПЛ.

Консиліум

 

Кожен випадок захворювання — унікальний, тому він обов'язково всебічно розглядається лікарями різних спеціальностей. За результатами всіх аналізів і досліджень збирається консиліум, до якого входять клінічні онкологи, онкогінекологи, хірурги, променеві терапевти, хіміотерапевти, реабілітологи та інші фахівці. З урахуванням діагнозу та стадії захворювання, віку та стану пацієнта, супутніх захворювань та інших факторів складається індивідуальний план лікування. Відповідно до міжнародних протоколів, рекомендуються тільки ті процедури і методи, які можуть бути ефективними в конкретному випадку.

Ухвалення рішення консиліумом фахівців виключає можливість помилок, адже при такому підході жоден нюанс захворювання не залишиться без уваги.

Чому варто звернутися до LISOD?

 

Технічні можливості лікарні і знання фахівців дозволяють провести якісне обстеження, швидко і точно встановити діагноз, а також призначити ефективну терапію. LISOD — лікарня повного циклу, пацієнт може пройти повноцінну діагностику і лікування в одному місці.

У кожного пацієнта є свій персональний адміністратор, який допомагає вирішити будь-які запитання (запис на прийом і процедури, уточнення призначень, допомога з пошуком житла тощо).

Дістатися в LISOD дуже легко: від метро Видубичі до лікарні щогодини ходить безкоштовний комфортабельний автобус.

Наші лікарі роблять все можливе, щоб кожна людина, яка до нас звернулася, якомога легше перенесла цей складний період, пов'язаний з лікуванням раку. Вилікувати пацієнта і зберегти хорошу якість його життя — це головна мета наших фахівців.


Запишіться на консультацію або діагностику:

 

0 (800) 500-110 — безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини