Рак: сучасні стандарти хірургії і унікальний досвід

Щорічно в перший тиждень липня в мальовничому місті Дніпро відбувається грандіозна подія: конференція «Дніпровські читання». Це дуже популярний у наукових колах захід, корисний і інформативний для майбутніх фахівців, і відвідати його — справжнє везіння.

 

Цьогоріч сюди з'їхалися 700 українських медиків, а також видатні європейські онкологи з Німеччини, Білорусі, Великобританії, Греції, Португалії, Грузії, Італії. Насичена програма доповідей, майстер-класи, спілкування, обмін досвідом — цей багатий урожай знань і вражень, безумовно, буде «корисною зброєю» для захисту здоров'я і якості життя онкологічних пацієнтів.

Такий захід не міг обійтися без фахівців LISOD — маестро лапароскопії, онколога, хірурга, заступника головного лікаря з хірургічної роботи Сергія Байдо і онкогінеколога, онколога, хірурга Дмитра Голуба.

Сергій Вікторович поділився з учасниками конференції хитрощами і секретами лапароскопічної резекції шлунка (саме так звучала тема його доповіді). А на майстер-класі «Жива хірургія», разом з Дмитром Голубом, розкрив таємниці своєї майстерності. Всі, хто дивився онлайн-трансляцію, у тому числі і закордонні колеги, були вражені не тільки «віртуозністю виконання» операції, а й її тривалістю: складна операція тривала всього дві години!

— Два чудових дня у Дніпрі! Це була, мабуть, найтепліша за відчуттями конференція за останні місяці, яку я відвідав. Отримав задоволення від усього: рівня організації, атмосфери, міста, місця проведення, — натхненно розповідає Сергій Байдо. — «Жива хірургія» органічно поєднувалася з цікавими доповідями. Були представлені сучасні погляди та успішні досягнення багатьох галузей медицини, що об'єднані в мультидисциплінарну команду боротьби проти раку. Уклін організаторам і, сподіваюся, до нових зустрічей!

А ми нагадуємо, що лікарі Сергій Байдо і Дмитро Голуб разом з командою інших фахівців LISOD допомагають пацієнтам перемогти рак. Лапароскопічні операції, що виконуються хірургами LISOD, є малотравматичними, пацієнти швидко відновлюються і при необхідності можуть, не гаючи часу, перейти до лікування раку іншими методами. До того ж, у LISOD проводять лапароскопічні операції не тільки при онкологічних патологіях, а й при доброякісних захворюваннях, що вимагають оперативного втручання на органах черевної або грудної порожнини і заочеревинного простору.

Записатися на консультацію можна за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;
+ 38-044-277-8-277 — з 8.00 до 20.00 щодня.

Рак: сучасні стандарти хірургії і унікальний досвід,фотогалерея (8 фото)

Інші новини