НАШІ — СЕРЕД НАЙКРАЩИХ!

Сучасна медицина, яка використовує для діагностики та лікування раку складне обладнання для променевої діагностики та променевої терапії, вимагає відповідних фахівців — дипломованих лікарів, навчених технікам проведення променевої терапії та досліджень із використанням радіоізотопних методів. Саме такі фахівці — у лікарні ізраїльської онкології LISOD. Тому дуже часто наших лікарів запрошують на різноманітні конференції, з`їзди, симпозіуми, конгреси поділитися своїм досвідом.

Не обійшлася без лікарів LISOD і ювілейна конференція Українського товариства радіаційних онкологів (УТРО), яка відбулася минулого тижня в Полтаві.

Уже двадцять років УТРО сприяє підвищенню професійного рівня променевих терапевтів, організовує і проводить профільні заходи. Їх мета — популяризація
інформації про ефективні методи лікування раку, освітлення інноваційних методів радіологічної діагностики та лікування злоякісних новоутворень.

Цього року я представила дві доповіді на актуальні теми, що стосуються сучасного лікування раку молочної залози і лікування раку шийки матки, — розповідає променевий терапевт LISOD Марина Соколовська. — Я акцентувала увагу на важливих нюансах проведення променевої терапії вищезазначених патологій у нашій Лікарні.

Виступ Марини В`чеславівни викликав справжній ажіотаж серед учасників заходу. Розгорілася палка дискусія, а питання і позитивні відгуки ще довго звучали в залі, де проходила конференція. На закінчення зустрічі керівництво Українського товариства радіаційних онкологів нагородило кращих лікарів цієї галузі.

— Дуже приємно бути в числі першокласних фахівців України! — із захопленням говорить Марина В`ячеславівна, яка отримала почесну грамоту УТРО. — Дякую організаторам конференції за можливість поділитися досвідом, за відміну і прекрасну організацію заходу!


НАШІ — СЕРЕД НАЙКРАЩИХ!,фотогалерея (2 фото)

Інші новини