НЕ ЧЕКАЙТЕ СИМПТОМІВ, ПРОЙДІТЬ СКРИНІНГ!

Ви запитаєте, навіщо людині, яку нічого не турбує, проходити обстеження? Існує думка, що до лікаря слід звертатися, якщо з`явилися проблеми зі здоров`ям. Безумовно, у таких випадках візит до медичного закладу не можна відкладати. Але турбота про себе повинна починатися набагато раніше!

Рак — підступна хвороба. На початкових стадіях пацієнт може почувати себе чудово і жити звичним життям. А коли з`являються підозрілі симптоми, як правило, пухлина вже виросла і поширилася на навколишні тканини.

Скринінг — це перевірка на наявність онкологічних захворювань при відсутності симптомів хвороби. Найголовніше, що дає таке обстеження, — можливість виявити рак на ранній стадії, коли шанси на повне одужання дуже високі.

Для різних типів раку існують свої скринінгові дослідження.

У Лікарні ізраїльської онкології LISOD можна пройти ті види скринінгу, які довели свою ефективність і є стандартом ранньої діагностики онкологічних захворювань:

  • молочної залози;
  • шийки матки;
  • передміхурової залози;
  • колоректальний;
  • шлунка;
  • легень;
  • щитоподібної залози.


Будь-який скринінг можна пройти за один день у спокійній і комфортній обстановці, при цьому абсолютно безболісно!

Не варто відкладати турботу про своє здоров`я на місяць або рік. У лікуванні раку дуже важливо не втратити час. Якщо ви не знаєте, яке обстеження потрібне саме вам, запишіться на консультацію до клінічного онколога і обговоріть з ним усі питання. Клінічні онкологи LISOD порекомендують діагностику, виходячи з вашого віку, сімейної історії захворювань і факторів ризику.

Запишіться на діагностику:
0 (800) 500-110 — безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні;
+38 (044) 277-8-277 — щодня з 08:00 до 20:00.

Інші новини