НОВЕ В ОНКОГІНЕКОЛОГІЇ. МАЙСТЕР-КЛАС У ПРАЗІ

З 20 до 22 червня в місті Прага відбувся щорічний захід з міжнародною участю «Masterclass in Gynecological Oncology» під керівництвом ESGO (Європейське
товариство онкогінекології) і ENYCO (Європейське співтовариство молодих онкогінекологів). Основне завдання майстер-класу — детальне роз`яснення і
впровадження високих європейських стандартів лікування онкогінекологічних пацієнтів у повсякденну практику лікаря.

Захід традиційно був проведений на високому рівні за участю провідних фахівців ESGO: D. Querleu,, D. Cibula, E. Van Der Steen, L. Rob, F. Peccatori, M. Halaska і ін. Оновлені дані доказової медицини щодо тактики ведення, рекомендації за обсягом хірургічного втручання, розбір складних клінічних випадків — це завжди актуально, цікаво, пізнавально.

У майстер-класі взяла участь лікар-онкогінеколог Лікарні ізраїльської онкології LISOD Інна Суботіна. «Хотілося б відзначити чудову організацію майстер-класу, теплу дружню атмосферу, рідкісну можливість обговорити актуальні питання з досвідченими колегами у неформальній обстановці, — поділилася Інна Віталіївна. Особливо вразило неперевершене місто Прага з мальовничою природою, самобутньою історією, величною архітектурою. Тут в кожному штриху відчувається вишуканість, виваженість і мудрість багатьох поколінь».

А ми пишаємося тим, що лікарі LISOD постійно шукають можливість удосконалювати свої вміння і навички, а також дізнатися найактуальнішу інформацію про лікування онкозахворювань. Завдяки цьому кожен пацієнт, що звернувся до нас, отримує найефективнішу допомогу і разом з командою професіоналів цілеспрямовано йде до перемоги над своєю хворобою.


НОВЕ В ОНКОГІНЕКОЛОГІЇ. МАЙСТЕР-КЛАС У ПРАЗІ,фотогалерея (9 фото)

Інші новини