РІВНЯТИСЯ НА КРАЩИХ!

Сергій Садовець, акушер-гінеколог спеціалізованої медико-санітарної частини м. Нетішин, Хмельницької області вже втретє на майстер-класі у Сергія Байдо і все рівно не перестає захоплюватися його талантом:

— Без перебільшення, техніка виконання операцій у Сергія Вікторовича — унікальна! І та інформація, якою він ділиться з іншими, багато чого варта! У нашому закладі поки застосовуються тільки відкриті операції, тому все, що мені пощастило побачити і чого навчитися — це безцінні знання і досвід. Сьогоднішній майстер-клас із трансвагінальної гістеректомії ще раз довів, що малоінвазивні операції, на відміну від порожнинних, менш травматичні, супроводжуються помірною крововтратою і низькою ймовірністю ускладнень. Проведення такої операції також дозволяє помітно скоротити тривалість післяопераційного періоду (до п’яти діб максимально), тоді як при абдомінальному доступі післяопераційний період триває від восьми до 12 діб. А ще зберігається цілісність передньої черевної стінки, не залишається післяопераційного рубця, що є важливим моментом для жінки.

Сергій Сергійович був вражений лікарнею:

LISOD на сьогодні — одна з провідних клінік в Україні з професійним колективом, відмінною діагностичною базою, комплексним лікуванням, індивідуальним підходом, повноцінним забезпеченням усім необхідним витратним матеріалом і приголомшливою атмосферою тепла і доброзичливості. Думаю, для багатьох лікарів, яким пощастило побувати тут, спостерігати за роботою медичного персоналу, брати участь в майстер-класах — це свого роду посібник, через призму якого потрібно дивитися на майбутнє онкології!

У Лікарні ізраїльської онкології LISOD лапароскопічні операції проводяться при раку тіла матки, шийки матки, яєчників, при онкології печінки, товстої кишки, шлунка, нирки, стравоходу, передміхурової залози, підшлункової залози, сечового міхура. Крім цього, лапароскопія застосовується при будь-яких доброякісних хворобах жіночих статевих органів, при лікуванні багатьох захворювань жовчного міхура, при грижах стравохідного отвору діафрагми і рефлюксної хвороби, при захворюваннях нирок. У LISOD також проводяться будь-які операції на шлунку при непухлинних процесах.

Записатися на консультацію можна за тел.:
0 (800) 500-110 (безкоштовно по Україні) або (044) 520-94-00



Інші новини