ОДЕСА: ПРОДОВЖУЄМО ДІЛИТИСЯ ДОСВІДОМ

— Відмінні три дні продуктивної роботи, спілкування з соратниками, друзями і просто колегами! Багато радісних почуттів і яскравих вражень! Це було круто! — такими емоціями від участі в науково-практичній конференції з міжнародною участю "Експансивна хірургія в гінекології: рак, ендометріоз" поділився заступник головного лікаря з хірургічної роботи, онколог, хірург LISOD Сергій Байдо.

17-18 травня на конференцію, яка відбулася в Одесі, з`халися гінекологи, репродуктологи, сімейні лікарі, дитячі гінекологи, онкогінекологи, хірурги, урологи та колопроктологи з усіх куточків нашої країни.

— Жива хірургія, цікаві доповіді, тепла атмосфера і стан релаксу, характерні для Одеси. Безпрецедентна гостинність і особлива чарівність запрошуючої сторони — професора Ігоря Зіновійовича Гладчука! Впевненість в електрохірургічній захищеності завдяки BOWA, — так описав захід Сергій Вікторович.

Крім спікерів з Німеччини, Швейцарії, Чехії, Грузії, Італії своїм досвідом з присутніми поділився і Сергій Байдо. Всі колеги з великим зацікавленням прослухали його доповідь «Досвід циторедуктивної лапароскопічної хірургії при дисемінованому раку яєчників», а в циклі «Жива хірургія» могли наочно переконатися у майстерності віртуоза лапароскопії.

Досягти великих висот можна не тільки завдяки багаторічним знанням, амбіціям і вірі в успіх, також важливі вміння вчитися і ділитися досвідом!

ОДЕСА: ПРОДОВЖУЄМО ДІЛИТИСЯ ДОСВІДОМ,фотогалерея (7 фото)

Інші новини