РОЗКРИВАТИ ПРОФЕСІЙНІ СЕКРЕТИ

Неймовірно приємно усвідомлювати, що наші лікарі не тільки вміють застосовувати найсучасніші методики в лікуванні онкопатологій, але й не втомлюються ділитися своїми знаннями з колегами. Саме зараз в Національному інституті раку проходить Перша науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання діагностики та лікування пацієнтів із злоякісними новоутвореннями голови і шиї ». Програма зустрічі охоплює дуже багато важливих тем: діагностика складних випадків та рецидивів; можливості в лікуванні меланоми, раку щитовидної залози і пухлин очей; особливості хіміотерапії при резектабельному та нерезектабельному раку голови і шиї; хірургічні втручання, органозберігаючі і онкопластичні операції; реабілітація пацієнтів.

Одним з експертів заходу стала Марина Соколовська — променевий терапевт Лікарні ізраїльської онкології LISOD, яка представила слухачам свою доповідь про роль фракціонування при променевій терапії злоякісних утворень голови і шиї.

«Конференція — на висоті! Цікаві доповіді, багато нової та актуальної інформації, якої вже давно бракувало, — зазначила Марина В`ячеславівна. — Я розповіла про методики лікування пухлин голови та шиї, які застосовують в лікарні LISOD, поділилася нашими результатами. Актуальність моєї доповіді підтверджується тим, що я отримала дуже багато питань від колег — не менше 15! Я відповіла всім і показала, що наша тактика ведення і лікування пацієнтів є ефективною і відповідає міжнародним протоколам».

Зустрічі з колегами, живе спілкування, новини і факти, дебати і обговорення різних думок — це те, що дозволяє лікарям рухатися вперед. І дуже хочеться, щоб таких заходів, які проводяться на високому рівні і куди приїжджають закордонні експерти, було якомога більше. Тоді і отримані результати будуть кращими, і можливості допомагати пацієнтам зростуть. А фахівці LISOD завжди готові не тільки навчатися, але й ділитися професійними секретами!


Інші новини