KSELS 2019: СЕРГІЙ БАЙДО СЕРЕД СВІТОВИХ ЛІДЕРІВ ЛАПАРОСКОПІЇ!

Приємно приймати зірок світової онкології в стінах LISOD. І не менш радісно, коли лікарі Лікарні ізраїльської онкології також можуть поділитися своїми знаннями із прогресивним медичним співтовариством. З 25 до 27 квітня в Сеулі (Корея) відбувся 44-й Конгрес KSELS (Корейського товариства ендоскопічної лапароскопічної хірургії). З моменту заснування в 1995 році головна місія організації — поширення знань про лапароскопічну хірургію та проведення досліджень для досягнення кращих результатів. На сьогодні KSELS — це світовий центр в галузі передових і малоінвазивних операцій. І цього року на конгрес був запрошений онколог, хірург, заступник головного лікаря LISOD Сергій Байдо як один з провідних спікерів!

Сергій Вікторович виступив на конгресі з двома важливими доповідями — про техніки і результати лапароскопічного видалення ускладнених пухлин таза, а також про радикальні лапароскопічні операції в онкології. Не секрет, що команда хірургів LISOD протягом багатьох років виконує надскладні й унікальні для багатьох країн малоінвазивні операції, і на майстер-класи до лікарні регулярно приїжджають українські та зарубіжні фахівці.

«У черговий раз зачарований корейською гостинністю, рівнем місцевої хірургії і різноманітністю кухні! — ділиться враженнями провідний хірург LISOD. — Три дні в Сеулі пролетіли як помах вій ... Був задоволений запрошенням у якості спікера в один з центрів Хірургічної Сили на планеті. Дві усних доповіді і одна стендова — гідний, як мені здається, привід для гордості результатами роботи нашого нечисленного колективу. KSELS 2019 — це рівень!» 

І це дійсно серйозний рівень і чудовий привід для гордості за наших фахівців! Недарма слоган конгресу — «Будь лідером. Будь піонером!» Поділитися досвідом,
кейсами, розповісти про методи і можливості — це означає повести за собою, поліпшити глобальне виживання пацієнтів. Бажаємо нашим лікарям подальшого
розвитку і підкорення нових вершин! Нехай внесок LISOD у боротьбу з онкозахворюваннями буде ще більш відчутним не лише в Україні, а й у цілому світі!


KSELS 2019: СЕРГІЙ БАЙДО СЕРЕД СВІТОВИХ ЛІДЕРІВ ЛАПАРОСКОПІЇ!,фотогалерея (3 фото)

Інші новини