У ногу з прогресивною медициною

Березень цього року у багатьох лікарів Лікарні ізраїльської онкології LISOD був по-весняному яскравим, а ще - насиченим цікавими і важливими науковими подіями. Променевий терапевт LISOD Марина Соколовська теж не всиділа на робочому місці: жага поділитися досвідом і долучитися до знань колег привела її на VII Національний конгрес із міжнародною участю «Радіологія в Україні».

За всю історію незалежності України це була наймасштабніша подія в радіології. З 27 по 29 березня в заході взяли участь більше 700 чоловік з 11 країн. Серед гостей радіологічного форуму були представники керівництва Європейського товариства радіології (ESR), національних радіологічних асоціацій і товариств інших країн. Одночасно з конгресом відбулася XIII Школа-семінар «Практичні питання сучасної візуалізації в клініці». Протягом трьох днів прозвучало 130 лекцій та наукових доповідей, проводилися майстер-класи, відбулася виставка новітнього радіологічного обладнання. Впевнені, що нудьгувати учасникам заходу не довелося!

 

Марина Соколовська взяла участь в секції по радіаційній онкології та ядерній медицині, а також виступила з доповіддю «Часткове опромінення молочної залози: переваги та перспективи застосування. Досвід лікарні LISOD ». Променевий терапевт представила найсучаснішу методику лікування пацієнток із раком молочної залози, яка внесена в міжнародні протоколи, призначається у всьому прогресивному світі, в тому числі в LISOD.

 

«Рада можливості взяти участь в Конгресі радіологів України, - із задоволенням відзначила Марина В'ячеславівна. - З честю представила досвід застосування сучасного лікування, яке пропонує своїм пацієнтам лікарня LISOD. Дякую колегам-доповідачам за цікаві матеріали! »

Інші новини