Дотримуємося традиції: курсанти в LISOD

Вже давно закінчилася остання лекція, а слухачі курсів тематичного удосконалення «Клінічна Мамология» не поспішали покидати «аудиторію», жваво й захоплено дискутуючи про почуте.

 Весняний курс, організований спільно з Національним медичним університетом ім. А.А. Богомольця для лікарів загальної практики, онкологів, хірургів, гінекологів, який завершився сьогодні на базі Центру сучасної мамології LISOD, - виправдав сподівання всіх його учасників.

- Ми активно працювали, детально і ретельно обговорювали питання, які стосуються хірургічної техніки лікування хвороб молочної залози, - діляться своїми враженнями слухачі курсів. - Навчання новим методам діагностики, лікування згідно з міжнародними стандартами та протоколами, реконструктивна і онкопластична хірургія, психологічні аспекти прийняття діагнозу і фізичні компоненти реабілітації після лікування. Знання і досвід, якими з нами ділилися мамологи, радіологи, реабілітологи, психологи, - важко переоцінити!

Всі без винятку учасники висловлювали подяку керівнику Центру сучасної мамології LISOD, онкологу, хірургу Андрію Жигуліну і всім лекторам за нові знання і неймовірні емоції, а деякі були впевнені, що обов'язково ще раз відвідають навчальний курс ТУ «Клінічна мамологія».

Дотримуємося традиції: курсанти в LISOD,фотогалерея (5 фото)

Інші новини