«LISOD-онлайн»: ми поруч, щоб допомогти!

Якщо у людини підозрюють рак або діагностують онкозахворювання, у неї виникає мільйон запитань, на які дуже хочеться отримати відповідь. Як лікувати? З чого почати? Чи потрібна операція? Чи допоможе хіміотерапія? Чи можна обійтися без опромінення? Які препарати ефективніші?

Іноді здається, що ситуація безвихідна, і інформація збирається всюди: інтернет, друзі і знайомі — будь-які згадки на вагу золота. Але дуже часто отримані дані уривчасті, неоднозначні і суперечливі. У такі моменти важливо почути думку професіоналів, щоб видихнути, заспокоїтися і почати шлях до одужання.

Фахівці LISOD — завжди поруч із людьми, які потребують допомоги. Ми разом з вами йдемо до перемоги над раком! І проект «LISOD-онлайн» — це наш спосіб показати, що на цьому шляху ви не самотні. Ми регулярно запрошуємо в ефір кращих експертів, які відповідають на життєво важливі питання.

2 лютого в передачі взяли участь наші провідні лікарі — онкогінеколог зі світовим ім'ям, головний лікар Лікарні ізраїльської онкології LISOD, професор Алла Вінницька і клінічний онколог, хіміотерапевт Андрій Саулов. За дві години було розглянуто понад 70 питань! При цьому кожен з тих, хто звернувся до фахівців, отримав чітку і детальну відповідь, щоб розуміти, в якому напрямку рухатися далі.

Алла Борисівна допомагала слухачкам розібратися в питаннях, що стосуються жіночого здоров'я. Пацієнти просили пояснити, як діяти при тому чи іншому діагнозі, порушувалися теми лікування передракових станів, профілактики раку шийки матки, ймовірності виникнення онкологічних захворювань, якщо вони діагностовані у близьких родичів.

Андрій Саулов розглянув безліч конкретних клінічних ситуацій і пояснив тактику дій при різних онкопатологіях — пухлинах горла, раку нирок, грудей, яєчок і тощо.

Повтор передачі можна переглянути за посиланням:

https://youtu.be/MOu0qd9y5hA

 

Слідкуйте за анонсами нових випусків на нашому сайті lisod.ua

Якщо у вас залишилися питання, ви можете записатися на прийом до клінічного онколога або онкогінеколога LISOD:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини